Cursus         

Resultaten voor Cursus

ISCRAT: Cursus.
Wie zijn we Cursussen, demo's' en infosessies Contact. Data Sessies Omschrijving klik op tekst voor detail 15/10/2016. De kunst van het glazuren olv Leo Van der heyden WACHTLIJST nieuwe datum 28/1/2017. OPENDEURDAG Initiatie draaien olv Manu Van Steenbergen vrij 14u00 VOLZET.
NMEDO-cursus 2018 Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
pdf bestand Programma_NMEDO-cursus_2018.pdf 78 kB. De cursus vindt plaats van woensdag 28 februari 9u30 tot en met vrijdag 2 maart 2018 15u in het Vlaams Kennis en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu De Helix in Geraardsbergen Hoogvorst 2, 9506 Grimminge.
Activiteiten van Natuurpunt CVN Natuurpunt.
Blijf op de hoogte. Alle cursussen, workshops, trainingen, lezingen, gegidste wandelingen, van Natuurpunt CVN staan in de agenda.: ga naar de agenda. Wil je een activiteit met Natuurpunt CVN organiseren? In de portfolio vind je alle mogelijke activiteiten die je kunt boeken.:
Cursussen Creatief Schrijven.
Creatief schrijven vzw geeft een overzicht van alle schrijfcursussen in Vlaanderen, georganiseerd door Creatief Schrijven vzw en door andere organisaties. De cursussen van Creatief Schrijven vzw herken je aan het logo Bekijk zeker de inschrijvingsvoorwaarden voor je een cursus kiest.
Cursus Make-Up De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
Met de cursus Make-Up leer je mooie creaties te maken, bijvoorbeeld voor een zakelijke look, een feestje, een bruiloft, een fotoreportage of een spetterende fantasiecreatie. De cursus Make-Up is een leuke, veelzijdige cursus die je ook nog eens een handige vaardigheid leert.
Tijd voor een cursus Volwassenonderwijs West-Vlaanderen.
Je wil tijdens jouw cursus uiteraard heel wat bijleren met het doel om een erkend certificaat te behalen, om je in je huidige job te verbeteren of om je algemene kennis bij te spijkeren. Maar een opleiding in het volwassenenonderwijs zorgt ook voor een uitbreiding van je sociale netwerk.
Cursus voor rijbegeleiders KVLV Nieuws.
Cursus voor rijbegeleiders. Wil jij je zoon of dochter helpen om te leren rijden? Volg dan een vormingsmoment voor begeleiders. Tijdens deze cursus van drie uur wordt je kennis van de wegcode opgefrist, krijg je tips en tricks mee en leer je hoe je je kind best kunt coachen.
Cursus animator Speelplein.Net.
We brengen je hiervan op de hoogte via e-mail. 2 weken voor de start van de cursus ontvang je op hetzelfde e-mailadres de nodige praktische informatie over de cursus juiste adres, wat je moet meebrengen. Wat als de cursus volzet is?
Kalender ie-net.
Deze cursus laat toe de onderdelen van een chemisch bedrijf te dimensioneren en te optimaliseren: hij bevat alleen de noodzakelijke formules naast een aantal nuttige vuistregels, die het peper en zout van de ingenieur uitmaken. De cursus is gegroeid vanuit de industriĆ«le realiteit en is geĆÆllustreerd met meerdere voorbeelden.
Cursus Edelsteenkunde Academie voor Mineralogie.
De vernieuwde cursus bestaat nu uit drie grote blokken, aangepast aan de doelstelling van de cursist en de tijd en energie die hij/zij er wil aan spenderen. Aan het einde van iedere blok beslist de cursist of hij/zij stopt of verder gaat.
Tijd voor een cursus Volwassenonderwijs West-Vlaanderen.
Tijd voor een cursus? Dan is het tijd. voor een cursus. Van het volwassenenonderwijs West-Vlaanderen bijvoorbeeld. Zoek nu een cursus op jouw maat in jouw regio in twee eenvoudige stappen. Waar wil je een cursus volgen? 8791 Beveren Leie. 8800 Beveren Roeselare.

Contacteer ons