Cursus         

Meer resultaten voor Cursus

Cursus natuurmanagement basis Ecopedia.
Veiligheid welzijn en wetgeving. Home Cursussen Cursus natuurmanagement basis. Beste cursist natuurmanagement basis Op deze webpagina vind je al de info om je les voor te bereiden. Je krijgt naast je cursustekst ook nog volgende informatie die je helpt om alles te begrijpen. voortrajecten in een voortraject vind je informatie en oefeningen die je moet lezen of maken voordat je naar de les komt. de presentaties deze kan je bekijken nadat je de les hebt gevolgd.
Cursussen en evaluatiemomenten Speelplein.Net.
Je bent een échte fan en uithangbord van het speelplein! Op zoek naar de praktische brief van je cursus of evaluatiemoment? Een trajectboekje downloaden in functie van je stage. Je bewijs van deelname of attest afdrukken? Komende cursussen en evaluatiemomenten. Stage/werken bij de VDS.
Cursus Natuurgids Zuidwest-Brabant Natuurpunt.
Activiteiten Cursus Natuurgids Zuidwest-Brabant. 23/02/2016 van 09u00 tot 08/10/2016 12u00. Provinciedomein Huizingen Torleylaan 100 1654 Beersel. Tarief leden 216.00 euro Tarief niet-leden 240.00 euro. Wil je graag groepen begeleiden in een natuurgebied in je buurt? Zoek je naar een combinatie van inhoudelijke kennis natuurbeleving en engagement? Dan ben je bij Natuurpunt CVN aan het juiste adres voor de cursus Natuurgids.
Een cursus volgen? Kies uit ruim 1000 cursussen en opleidingen. LOI.
De LOI biedt bovendien keuze uit klassikaal of thuis studeren. Daarbij krijg je ongeacht je keuze van start tot diploma begeleiding van de beste docenten. En maakt een examen deel uit van de cursus dan word je daar uitgebreid op voorbereid. Reken maar dat je het diploma haalt. Keuze uit klassikaal of thuis studeren. Altijd met professionele begeleiding. Goede aansluiting op de praktijk. Ook voor erkende diplomas van o.a. NIMA NEMAS en EXIN. Schrijf je nu in en profiteer van een aantrekkelijke tijdschriftenactie een BladCadeau t.w.v. 50 voor een abonnement op je favoriete tijdschrift. De LOI biedt cursussen in elk vakgebied.
Cursussen Resuscitation.
Actualiseren ondersteunen en verspreiding van de ERC richtlijnen met het zicht op een éénvormige toepassing van de CPR. Controleren van de kwaliteit van de BRC-ERC gecertificeerde cursussen. Vertalen van de ERC cursus handboeken. Verkopen van de BRC-ERC handboeken. Verlenen van het officieel BRC label aan de erkende organisatoren. De BRC-ERC opleidingen zijn voornamelijk gericht naar professionele Hulpverleners maar er zijn ook specifieke opleidingen voorzien voor lekenhulpverleners. Diverse programma's zijn beschikbaar voor de opleiding van de hulpverleners en van de instructeurs. Al de hulpverleners en instructeurs zijn opgenomen in één gecentraliseerde europese databank Course Management System of CMS. Daarin worden alle gegevens van de deelnemers en instructeurs geregistreerd gevolgde cursussen bevoegdheden certificaten. Doelstelling van de opleidingen.
Newborn Life Support cursus Resuscitation.
Professionele gezondheidwerkers die betrokken zijn bij de bevalling. Voorkennis basisreanimatie pediatrie grondig instuderen van het NLS handboek. luchtwegbeleid en CPR navelcatheterisatie toedienen van medicatie. 1 instructeur/3 deelnemers maximaal. eindtest individuele luchtwegbeleid test-meerkeuzevragen. Voorzitter Katleen Plaskie Anne Johansson. Katleen Plaskie adjunct NCD. Newborn Life Support Course-NLS. De kalender met alle georganiseerde cursussen vindt u op de ERC website. Belgian Resuscitation Council vzw asbl.
Basiscursussen PRH.
andere data / locaties beschikbaar. Bestaan in relatie tot de ander. andere data / locaties beschikbaar. Zeg wat je voelt voel wat je zegt. Bewust omgaan met gevoelens. andere data / locaties beschikbaar. De stevige kern van mijn persoonlijkheid beter leren kennen. nog 2 plaatsen vrij. andere data / locaties beschikbaar.
Cursussen Aquacultuur 2016-2017 Aqua-ERF.
Aqua-ERF en Odisee bieden tal van vormingsmogelijkhe. Neem gerust een kijkje onder het tabblad Educatie en praktijkervaring. Odisee organiseert sinds 2011 jaarlijks een cursus aquacultuur. De cursus heeft enerzijds tot doel inzicht te geven in de context en de basisconcepten van aquacultuur. Anderzijds willen we de cursist concrete praktische aspecten doen beheersen. Nieuw vanaf het academiejaar 2016-2017 is dat de cursus hervormd en uitgebreid wordt met een verdubbeling van het aantal contacturen 2 x 30u verspreid over 2 semesters. Er zijn nu 2 cursussen Aquacultuur 1 en Aquacultuur 2. In het eerste semester kan Aquacultuur 1 gevolgd worden waarbij de focus ligt op theorie.
Cursus Fedasil moet respect voor vrouwen bijbrengen De Standaard.
Cursus Fedasil moet respect voor vrouwen bijbrengen. 07/01/2016 om 0550 door hrt. Fedasil overweegt om in alle asielcentra cursussen rond seksualiteit te organiseren.Dat zou incidenten zoals in Keulen moeten vermijden. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken N-VA gaat aan alle asielzoekers cursussen laten geven over hoe ze met vrouwen moeten omgaan. Dat zegt hij in een reactie op wat in Keulen gebeurd is. Francken volgt zo het voorbeeld van Noorwegen waar migranten al langer dergelijke cursussen krijgen.
Cursus carrosserie oldtimer CVO PRO.
Iedereen zonder enige voorkennis maar met een minimum aan technisch inzicht kan deze cursus volgen. Module Dag Lesmoment IG VG HB Totaal GVG VVG. Voorbewerken en spuiten 1. Voorbewerken en spuiten 2.
Cursussen overdag rustig tempo CVO Westhoek-Westkust.
Bekijk ons ruim aanbod aan computercursussen. Volg een cursus in de voor of namiddag op een aangepast tempo. Kennismaken met en werken in de gezinsopvang. Vanaf februari 2016 in Ieper en Veurne bij CVOWW. Missie en visie Bij ons kan je altijd je talenten ontwikkelen en laten erkennen! Cursussen overdag op een rustig tempo. De computer en taalcursussen zijn bedoeld voor cursisten die een wat rustiger lestempo verkiezen. In zo'n cursus leer je echter hetzelfde als in de avondcursussen. Bovendien kan je de cursus overdag volgen ofwel in de voormiddag of de namiddag.

Contacteer ons