Cursus         

Zoeken naar Cursus

Cursussen en evaluatiemomenten Speelplein.Net.
Als instructeur ben je een échte fan en uithangbord van het speelplein! Op zoek naar de praktische brief van je cursus of evaluatiemoment? Een trajectboekje downloaden in functie van je stage. Je bewijs van deelname of attest afdrukken? Komende cursussen en evaluatiemomenten.
Tijd voor een cursus Volwassenonderwijs West-Vlaanderen.
Je wil tijdens jouw cursus uiteraard heel wat bijleren met het doel om een erkend certificaat te behalen, om je in je huidige job te verbeteren of om je algemene kennis bij te spijkeren. Maar een opleiding in het volwassenenonderwijs zorgt ook voor een uitbreiding van je sociale netwerk.
cursus Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: cursus DE cursus EN cursus ES. Definities op Encyclo.nl: Cursus 1x. Vertalingen cursus NLFR. k r z s.
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
donderdag 15 maart 2018. Boterhammen in de Bib Wetenschap voor een leefbare wereld Geerdt Magiels. Tielt, Openbare bibliotheek Tielt. Cursus of workshop. donderdag 15 maart 2018. Scherpenheuvel, Onthaalcentrum De Pelgrim. Cursus of workshop. Van 22 februari 2018 tot 15 maart 2018.
Online cursussen van VDAB VDAB.
Je kan kiezen uit een ruim aanbod: talenkennis, bureautica, sociale vaardigheden, leidinggeven, administratie. Zoek een cursus. Wat houdt een online cursus in? Een online cursus omvat theorie en oefeningen. Vaak is er een online coach die je helpt. Hoe schrijf ik me in?
Cursus Life coach De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
Met de erkende cursus life coach leer je alles wat je nodig hebt om als succesvol coach aan de slag te kunnen. De cursus bestaat uit een aantal verschillende onderdelen, waarin je wegwijs wordt gemaakt in de wereld van coaching en gespreksvoering, maar ook ondersteuning krijgt bij het opzetten van je eigen praktijk.
Cursus biologisch tuinieren: de moestuin Gemeente Brecht.
Cursus biologisch tuinieren: de moestuin. Cursus biologisch tuinieren: de moestuin. Elk jaar organiseren de kringloopkrachten van Brecht in samenwerking met Velt-Noorderkempen een cursus biologisch tuinieren de moestuin. De organisatie van deze cursus is maar mogelijk door de financiële en logistieke ondersteuning van de gemeente Brecht.
Inloggen Resuscitation.
Cursussen Creatief Schrijven.
Creatief schrijven vzw geeft een overzicht van alle schrijfcursussen in Vlaanderen, georganiseerd door Creatief Schrijven vzw en door andere organisaties. De cursussen van Creatief Schrijven vzw herken je aan het logo Bekijk zeker de inschrijvingsvoorwaarden voor je een cursus kiest.
Cursussen Aquacultuur 2017-2018 Aqua-ERF.
Odisee organiseert sinds 2011 jaarlijks een cursus aquacultuur. De cursus heeft enerzijds tot doel inzicht te geven in de context en de basisconcepten van aquacultuur. Anderzijds willen we de cursist concrete praktische aspecten doen beheersen. Nieuw vanaf het academiejaar 2016-2017 is dat de cursus hervormd en uitgebreid werd met een verdubbeling van het aantal contacturen 2 x 30 uur, verspreid over twee semesters.
Info cursusdienst VTK Gent.
Sommige cursussen zullen nog niet binnen of tekort zijn. We bestellen die bij en je krijgt een e-mail als je cursus aanwezig is in VTK Pi. We werken met een wachtlijst dus wie eerst bestelt krijgt als eerste zijn boek als ze geleverd worden.

Contacteer ons