Cursus         

Op zoek naar Cursus?

NMEDO-cursus 2018 Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
pdf bestand Programma_NMEDO-cursus_2018.pdf 78 kB. De cursus vindt plaats van woensdag 28 februari 9u30 tot en met vrijdag 2 maart 2018 15u in het Vlaams Kennis en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu De Helix in Geraardsbergen Hoogvorst 2, 9506 Grimminge.
Tijd voor een cursus Volwassenonderwijs West-Vlaanderen.
Je wil tijdens jouw cursus uiteraard heel wat bijleren met het doel om een erkend certificaat te behalen, om je in je huidige job te verbeteren of om je algemene kennis bij te spijkeren. Maar een opleiding in het volwassenenonderwijs zorgt ook voor een uitbreiding van je sociale netwerk.
gratiscursus.be Cursus Linux.
cursus Office 2016. cursus Office 2013. Nieuw in Excel 2013. Nieuw in Word 2013. Nieuw in PowerPoint 2013. cursus Office 2010. Nieuw in Excel 2010. cursus Office 2007. cursus Paint Shop Pro. X en X2. Sociale Netwerk sites. Internet Explorer 9.
Activiteiten van Natuurpunt CVN Natuurpunt.
Blijf op de hoogte. Alle cursussen, workshops, trainingen, lezingen, gegidste wandelingen, van Natuurpunt CVN staan in de agenda.: ga naar de agenda. Wil je een activiteit met Natuurpunt CVN organiseren? In de portfolio vind je alle mogelijke activiteiten die je kunt boeken.:
Cursus voor rijbegeleiders Landelijke Gilden.
Home Informeren Actualiteit Cursus voor rijbegeleiders. Terug naar Actualiteit Cursus voor rijbegeleiders. Geschreven op 23 december 2017. Wil jij je zoon of dochter helpen om te leren autorijden? Dan ben je sinds 1 oktober 2017 verplicht om een vormingsmoment voor begeleiders te volgen.
Info cursusdienst VTK Gent.
Sommige cursussen zullen nog niet binnen of tekort zijn. We bestellen die bij en je krijgt een e-mail als je cursus aanwezig is in VTK Pi. We werken met een wachtlijst dus wie eerst bestelt krijgt als eerste zijn boek als ze geleverd worden.
Cursus Aalsters snel en professioneel Aalsters leren CVO Pro Aalst.
In de pers. Cursus EHBO THBO PC. Cursus Start to Office. Cursus Start to Create. Cursus Aan de slag met de PC. Cursus Internet verkennen. Cursus carrosserie oldtimer. Cursus gezond koken. Kookcursus verfijnd huishoudelijk koken. Cursus kleding maken. Selecteer een pagina.
Rode Kruis-Hamont-achel helpt helpen Volgende cursus EHBO!
Volg een opleiding. Volgende cursus EHBO! Volgende cursus EHBO! 11/12/17 Onze volgende cursus EHBO zal starten op woensdag 24 januari 2018! Op woensdag 24 januari start de volgene cursus en zal telkens twee uur duren 2 blokken van 1 uur.
Cursussen en evaluatiemomenten Speelplein.Net.
Vermeld ze zeker op je CV. Niets geeft zoveel voldoening als doorgeven wat jezelf al die jaren op het speelplein hebt geleerd. Je bent een échte fan en uithangbord van het speelplein! Op zoek naar de praktische brief van je cursus of evaluatiemoment?
Cursus Instructeur Kerknet.
IJD organiseert een cursus animator in de paasvakantie en de herfstvakantie, een cursus hoofdanimator in de paasvakantie en een cursus instructeur in 3 weekends in het voorjaar. Ga naar op cursus met IJD. Gepubliceerd op woensdag 13 juli 2016 1333.:
Cursus Oriëntatie De Natuurvrienden.
De volledige cursus oriëntatie vormt wel de basis voor de cursus hooggebergtetrekker en alpinist. Wil je deze volgen dan raden we de cursus oriëntatie sterk aan! GPS wordt in een afzonderlijke facultatieve les behandeld. De cursisten krijgen hiervoor een afzonderlijke uitnodiging.

Contacteer ons