Cursus         

Resultaten voor Cursus

Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Peuters in actie. Maldegem, LDC Oud St-Jozef. Cursus of workshop. Van 2 mei 2018 tot 16 mei 2018. Heldergem, LDC Rustnbeetje. Cursus of workshop. Van 7 februari 2018 tot 16 mei 2018. Leuven, Lokaal dienstencentrum Edouard Remy. Cursus of workshop.
Cursussen Aquacultuur 2017-2018 Aqua-ERF.
Odisee organiseert sinds 2011 jaarlijks een cursus aquacultuur. De cursus heeft enerzijds tot doel inzicht te geven in de context en de basisconcepten van aquacultuur. Anderzijds willen we de cursist concrete praktische aspecten doen beheersen. Nieuw vanaf het academiejaar 2016-2017 is dat de cursus hervormd en uitgebreid werd met een verdubbeling van het aantal contacturen 2 x 30 uur, verspreid over twee semesters.
Activiteiten van Natuurpunt CVN Natuurpunt.
Blijf op de hoogte. Alle cursussen, workshops, trainingen, lezingen, gegidste wandelingen, van Natuurpunt CVN staan in de agenda.: ga naar de agenda. Wil je een activiteit met Natuurpunt CVN organiseren? In de portfolio vind je alle mogelijke activiteiten die je kunt boeken.:
Cursus of workshop Nazareth.
Emotioneel Lichaamswerk voor professionele individuele begeleiding. Cursus of workshop. maandag 24 april 2017. Eke Nazareth, Centrum Voelen. Cursus of workshop. maandag 24 april 2017. Eke, CC De Brouwerij. Voorstelling Kris Baert Hoe slapen weer een zaligheid werd. Cursus of workshop.
Inloggen Resuscitation.
Tijd voor een cursus Volwassenonderwijs West-Vlaanderen.
Je wil tijdens jouw cursus uiteraard heel wat bijleren met het doel om een erkend certificaat te behalen, om je in je huidige job te verbeteren of om je algemene kennis bij te spijkeren. Maar een opleiding in het volwassenenonderwijs zorgt ook voor een uitbreiding van je sociale netwerk.
NMEDO-cursus 2018 Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
pdf bestand Programma_NMEDO-cursus_2018.pdf 78 kB. De cursus vindt plaats van woensdag 28 februari 9u30 tot en met vrijdag 2 maart 2018 15u in het Vlaams Kennis en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu De Helix in Geraardsbergen Hoogvorst 2, 9506 Grimminge.
ISCRAT: Cursus.
Wie zijn we Cursussen, demo's' en infosessies Contact. Data Sessies Omschrijving klik op tekst voor detail 15/10/2016. De kunst van het glazuren olv Leo Van der heyden WACHTLIJST nieuwe datum 28/1/2017. OPENDEURDAG Initiatie draaien olv Manu Van Steenbergen vrij 14u00 VOLZET.
Online cursussen van VDAB VDAB.
Zoek een cursus. Wat houdt een online cursus in? Een online cursus omvat theorie en oefeningen. Vaak is er een online coach die je helpt. Hoe schrijf ik me in? Je kan gratis online cursussen volgen als je werkzoekend bent, werknemer, student, huisvrouw of gepensioneerd.
Cursussen Antwerp Doctoral School Universiteit Antwerpen.
Voor meer info of inschrijven voor een cursus kan je klikken op de cursus naar keuze. Indien de cursus volzet is, kan je je inschrijven op de wachtlijst. Indien er veel vraag is naar een bepaalde cursus, richt de Antwerp Doctoral School een extra sessie in.
GBB: Cursus Betonwegen.
Deze cursus wordt georganiseerd door de Belgische BetonGroepering BBG in samenwerking met de Federatie van de Belgische Cementnijverheid FEBELCEM. Deze cursus geniet de steun van de Federatie van Stortklaar Beton FedBeton en van het Opzoekingcentrum voor de Wegenbouw OCW. DOEL VAN DE CURSUS.

Contacteer ons