cursus office         

Meer resultaten voor cursus office

Cursus office 365.
Duur opleiding: 60 LT. Iedereen kent Microsoft Office wel. Maar niet iedereen heeft behoefte aan de volledige functionaliteit van deze programma's. Toch is het soms heel handig om van hun basisfuncties gebruikt te kunnen maken.: Aan de hand van een gratis Microsoft-account krijg je online toegang tot de toch wel uitgebreide basisfuncties van deze programma's. En dat is nog niet alles: daarbovenop krijg je met OneDrive een grote online opslagplaats waar je al je bestanden kan opslaan. Dit online pakket is voortdurend in ontwikkeling en de mogelijkheden ervan breiden steeds uit. tekstdocumenten opmaken in Word., berekeningen of lijsten opstellen in Excel., enquêtes maken in Excel., presentaties opmaken in PowerPoint. notities verzamelen in OneNote. Bestanden online opslaan en delen. De cursus richt zich tot beginners in de wereld van de cloud.
Cursus Office, stap voor stap leren werken met Office LOI.
De cursus Office leert je om te gaan met alle facetten van MS Office. Aan bod komen: Windows, Tekstverwerken in Word, Excel, Databases, PowerPoint en Internet en e-mail. Je hebt de keuze uit de complete cursus MS Office 2010 of de cursus MS Office 2013.
Cursus Microsoft Office: praktisch en in je eigen tempo NTI.
Voor de cursus Office heb je geen vooropleiding of voorkennis nodig. De cursus is zowel geschikt voor wie nog helemaal geen kennis heeft over Microsoft Office als wie zijn kennis over de programma's' wil uitbreiden. Wel dien je te beschikken over een computer met de Nederlandse versie van Microsoft Office 2013 of 2016 voor Windows.
Windows Office Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Diploma van gegradueerde / HBO5. Je wilt de basis van Windows Office onder de knie krijgen? Je bent er helemaal klaar om je computerkennis te updaten? Je wilt updaten naar Windows 10 en online en lokaal gaan met je MIcrosoft account?
MS Office SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Ontwerp je eigen, doordachte databank. Tijdens deze workshop focussen we op de ontwerpfase waarin we bepalen welke gegevens op welke manier in de databank opgeslagen worden. Basis MS Office voor starters. Ontdek de voordelen van de standaard office toepassingen! Excel: Dynamische tabellen en databanken.
Efficiënt werken met MS Office 2016 Syntra AB.
Over de cursus. MS Office is de populairste kantoortoepassing ter wereld. Het bestaat in diverse smaken en uitvoeringen. Tegenwoordig zelfs voor de smartphone en tablets. En er is een cloud versie met Office 365. Kennis van MS Office is een absolute must op je CV.
Cursus handleiding Office 365.
Vervolgens ga je in deze cursus aan de slag met volgende tools en diensten.: OneDrive, Word/Excel/PowerPoint online, E-mail en Agenda, Minecraft, OneNote, Sway, Office Forms, Office Lens, Office mix, Skype voor Bedrijven, Snip, Docs.com, Power BI en meer. Tegenwoordig hebben vele scholen en bedrijven Office365 maar ze gebruiken slechts 10% van alle mogelijkheden.
Korte cursus Office 365.
De korte updatecursus Office 365 is bestemd voor wie aan de slag wil met de online office software, die Microsoft ter beschikking stelt via OneDrive. Wat leer je in deze cursus? Na het volgen van de cursus beschik je over de kennis en vaardigheden om vlot en zelfstandig te werken met.:
Cursus MS Office Cursus als Thuisstudie NHA.
Heb je geen ervaring met Office of werk je er wel al mee, maar wil je meer halen uit de programmas? De cursus Office helpt je op weg en laat je alle functies ontdekken, zodat je zelf efficiënter en makkelijker overweg kunt met Office.
MS Office SYNTRA Bedrijfstrainingen.
Cursus Outlook of Timemanagement? Met een maatopleiding hoeft u niet te kiezen. Met deze tips haalt u maximaal resultaat uit uw Exceltraining. Kijk ook eens bij. Google Grafische software Marketing, sales en sociale media Webdevelopment. KWALITATIEVE OPLEIDINGEN CONCREET RESULTAAT. ICT en netwerken. Installatie, onderhoud en techniek. Klant en kwaliteitsgerichtheid. Leiderschap en Management. Marketing, sales en sociale media. Masterclass voor office professionals.

Contacteer ons