online leren         

Zoeken naar online leren

Gratis Cursus Online Leren op Eigen Tempo.
Gratis Cursus Online leren op eigen Tempo. Vind nu jouw online gratis cursus en ga aan de slag! Populaire Gratis Cursussen. Microsoft Excel 2010. overal en altijd. Ontdek al onze gratis online cursussen. Deze zijn overal en altijd raad te plegen.
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
Engels online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Voor alle die Engels leren en op gedrukte materialen terugvallen, is er in de book 2 Serie ook het boek Engels voor beginners. Je kunt het in elke goede boekhandel of online bij Amazon vinden. Engels leren snel en gratis met book 2 van 50" languages."
Online leren over sorteren Fost Plus.
Start uw eigen sorteerproject. Online leren over sorteren. Fost Plus ontwikkelde een online leermodule voor kleuter en lagere scholen rond het sorteren van afval. Bedoeling is om iedereen op school vertrouwd te maken met de sorteerregels: directie, leraren, leerlingen en het onderhoudspersoneel.
Schaakzone online leren schaken.
Het oefenen van principes in eindspel helpt met beter leren schaken. Er zijn eindspel lessen voor beginners, gemiddelde en gevorderde schakers. Hier op schaakzone kan je elke dag nieuwe schaakpuzzels maken. Ook kan je online schaken tegen de computer op jouw eigen schaakniveau.
Wat wil jij leren?
Wat wil jij leren? Op Leren.nl vind je gratis online cursussen en andere kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Computers en internet. Tips van recruiters. Teamrollen van Belbin. Kunst van kritiek. Omgaan met macht. Energie voor werk of studie. Grip op je e-mail. Leren en studeren.
Typeles Online: Gratis en snel leren typen met 10 vingers!
Typing lessons online: Leer snel blind typen met 10 vingers! Start met het lezen van de instructies. Vervolg met de oefeningen met letters, en verbeter daarna uw typevaardigheid en snelheid met de oefenteksten. U kunt ook uw eigen tekst gebruiken om mee te oefenen.
Webwijzer.nl Leren online.
Online woordenboek Engels. Point and click games. Interactieve web toys. Webwijzer.nl is een onafhankelijke gids voor het digitale tijdperk. Sinds 2006 bieden wij handleidingen en links naar de beste apps en websites. Is de informatie op deze pagina niet meer actueel?
Albanees online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Albanees leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book 2 is de effectieve manier om Albanees te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Albanees leren!
Online leren Expertisecentrum Opvoedingsondersteuning van de Vlaamse overheid.
EXPOO maakt werk van digitale tools die je helpen om vanop je werkplek bij te leren over opvoedings en gezinsondersteuning. Op donderdag 26 mei organiseerde EXPOO i.s.m. Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen Odisee een webinar rond opvoedingsondersteuning, rond de functies en uitgangspunten, de behoeften van ouders en het mogelijks aanbod. Herbekijk de online lezing.
Cursus Frans Online Leer binnen 3 maanden de taal spreken met NHA.
Frans leren in de trein naar Parijs of in een hangmat aan de Côte d'Azur? NHA Hogeschool maakt studeren zo makkelijk mogelijk. Bestel vandaag nog de cursus Frans online. Je krijgt het lesmateriaal thuisgestuurd en je kunt direct aan de slag.

Contacteer ons