online leren         

Resultaten voor online leren

Cursus Engels online ALTISSIA.
Met deze methode kan u Engels online leren en dit op elk moment en in uw eigen tempo. Het is het resultaat van meer dan 25 jaar academische en professionele ervaring in taaltrainingen. Met Altissia leert u Engels online, zo eenvoudig is het!
Typeles Online: Gratis en snel leren typen met 10 vingers!
Typing lessons online: Leer snel blind typen met 10 vingers! Start met het lezen van de instructies. Vervolg met de oefeningen met letters, en verbeter daarna uw typevaardigheid en snelheid met de oefenteksten. U kunt ook uw eigen tekst gebruiken om mee te oefenen.
Wat wil jij leren?
Wat wil jij leren? Op Leren.nl vind je gratis online cursussen en andere kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Computers en internet. Tips van recruiters. Teamrollen van Belbin. Kunst van kritiek. Omgaan met macht. Energie voor werk of studie. Grip op je e-mail. Leren en studeren.
Gratis Cursus Online Leren op Eigen Tempo.
Gratis Cursus Online leren op eigen Tempo. Vind nu jouw online gratis cursus en ga aan de slag! Populaire gratis cursussen. Microsoft Excel 2010. overal en altijd. Ontdek al onze gratis online cursussen. Deze zijn overal en altijd raad te plegen.
E-learning: de zin en onzin van online leren.
Wij zien een toekomst waarin online leren en leren in de classroom elkaar steeds beter aanvullen, maar nooit volledig zullen vervangen. In de classroom kan er een echte gedragsverandering plaatsvinden: daar kan iemand echt overtuigd raken dat het nieuwe gedrag werkt.
Frans online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Voor alle die Frans leren en op gedrukte materialen terugvallen, is er in de book 2 Serie ook het boek Frans voor beginners. Je kunt het in elke goede boekhandel of online bij Amazon vinden. Frans leren snel en gratis met book 2 van 50" languages."
Engels online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Voor alle die Engels leren en op gedrukte materialen terugvallen, is er in de book 2 Serie ook het boek Engels voor beginners. Je kunt het in elke goede boekhandel of online bij Amazon vinden. Engels leren snel en gratis met book 2 van 50" languages."
Cursus Nederlands online ALTISSIA.
Het is ook noodzakelijk een doeltreffende, leuke en betaalbare manier te vinden om deze Nederlandse cursussen te volgen. Om zo snel mogelijk Nederlands te leren heeft het docententeam van Altissia een unieke methode ontwikkeld. Met deze methode kan u Nederlands online leren en dit op elk moment en in uw eigen tempo.
Online cursussen van VDAB VDAB.
Leren op de werkvloer. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Online cursussen van VDAB. Je kan kiezen uit een ruim aanbod: talenkennis, bureautica, sociale vaardigheden, leidinggeven, administratie.
Online leren: leer waar je wil! Opleidingen Geld HLN.
Online leren: leer waar je wil! Aangeboden door: VDAB. 16 november 2015. Deel via Facebook 0 Tweet. Opleidingen Om bij te leren moet je niet altijd naar een school of opleidingscentrum. Dankzij het internet kan je nu van thuis of van op het werk op een efficiƫnte manier bijleren.

Contacteer ons