Rijbewijs BE         

Resultaten voor Rijbewijs BE

Definitie categorie BE GOCA.
Het rijbewijs voor de categorie BE is vereist voor.: De houder van een rijbewijs BE mag een samenstel besturen bestaande uit een trekkend voertuig van de categorie B en een aanhangwagen of oplegger met een MTM van meer dan 750 kg en ten hoogste 3.500 kg.
Rijbewijs BE auto met een aanhangwagen.
Om te starten met de opleiding, dient U in het bezit te zijn van rijbewijs B en bent U vrijgesteld van het theoretisch examen. Het rijbewijs BE is niet vereist voor bestuurders met een rijbewijs voor de categorie B behaald in België voor 01/01/1989.
Auto aanhanger cat. BE Rijschool Traffix.
Opgelet: een rijbewijs BE volstaat indien het rijbewijs BE behaald werd vóór 01/05/2013. Voor dit rijbewijs is een theorie en praktijkexamen nodig. Aangezien dit hetzelfde is als voor het examen C/CE, bieden wij enkel de theorie en praktijkopleiding C/CE aan.
Rijbewijs BE Auto aanhangwagen Ardooise rijschool.
Het rijbewijs BE is vereist voor alle bestuurders van voertuigen, bestaande uit een trekkend voertuig van de categorie B en een aanhangwagen waarbij de MTM van het samenstel groter is dan 3500 kg en / of de MTM van de aanhangwagen groter is dan de ledige massa van het trekkend voertuig.
MINITRAILER Constructie VERGAUWE nv.
Dus volgens onderstaand voorbeeld mag je wettelijk met een BE rijbewijs ouder dan 21jaar een 5000kg vervoeren.: Het rijbewijs E gedeelte kan indien men een rijbewijs B heeft van voor 1 januari 1989 deze omruilen voor een europees rijbewijs en bekomt men de B E automatisch.
Nieuwe reglementering BE GOCA.
Als de M.T.M van het samenstel meer bedraagt dan 35T, maar 4250 kg niet overschrijdt, wordt de code" 96" op het rijbewijs vereist, hetgeen je verkrijgt na het volgen van een praktijkopleiding en het afleggen van een praktijkexamen. Rijbewijs BE is vereist voor samenstellen van voertuigen bestaande uit een trekkend voertuig van de categorie B en een aanhangwagen of oplegger met een maximaal toegelaten massa van ten hoogste 3.500 kg.
Rijbewijs aanhangwagen: manoeuvreren zonder stress.
Mogelijkheden: rijbewijs B code 96, rijbewijs BE of rijbewijs C1E. Je kan kiezen voor het rijbewijs BE of voor de code 96 op het rijbewijs. Deze code laat je toe om samenstellen van voertuigen te besturen, zolang de MTM van dit samenstel niet meer dan 4250 kg.
Rijbewijs BE ANWB.
Op het moment dat je geslaagd bent voor je praktijkexamen kun je rijbewijs E aanvragen bij de gemeente waar je staat ingeschreven. Wat zijn de eisen voor het behalen van rijbewijs E achter B? Voor het behalen van je rijbewijs E is een theoriecertificaat niet verplicht.
Rijbewijs aanhangwagen BE Rijschool Mercator.
Steeds meer hebben mensen nood aan een rijbewijs BE voor hun beroep of hun hobby. Met superieur lesmateriaal o.a. VW Multivan of BMW X1 als trekker en professionele specialisten lesgevers helpt rijschool Mercator je op zo kort mogelijke tijd aan dat rijbewijs.
Rijbewijs BE.
Je dient hiervoor een praktijkopleiding te volgen en een praktijkexamen af te leggen dus geen nieuw theorie-examen nodig. Rijbewijs BE is vereist voor samenstellen van voertuigen bestaande uit een trekkend voertuig van de categorie B en een aanhangwagen of oplegger met een M.T.M.
Rijbewijs Belgium.be.
BIVV wordt Vias institute. Groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs. Wegwijs in het Belgisch verkeersreglement. FOD Mobiliteit en Vervoer. GOCA Groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs. FOD Mobiliteit en Vervoer. Wie kan een Belgisch rijbewijs krijgen?

Contacteer ons