online schrijfcursus         

Resultaten voor online schrijfcursus

Gratis schrijfcursus Valkuilen voor je verhalen.
Voorkom writers block. Geef je op voor de online, gratis schrijfcursus Valkuilen voor je verhalen: 10 dos en donts bij het schrijven van een kort verhaal of roman. Ik geef je tips en schrijfoefeningen zodat je leert hoe je snel aan een verhaal kunt beginnen én het kunt afschrijven.
Online Schrijfcursus: Fictie Eigen Werk.
Ons Aanbod Over ons Partners Docenten Contact. Online Schrijfcursus: Fictie Eigen Werk. Terug naar het Overzicht. Online Schrijfcursus: Fictie Eigen Werk. Maak samen met EDITIO in twaalf weken uw eigen manuscript. In samenwerking met EDITIO organiseert de Vrije Academie vanaf het najaar van 2014 online schrijf cursussen.
Online schrijfcursus met 12 modules.
Schrijfcursus in stappen. Met de Online Schrijfcursus van boekschrijven.nl geef je vorm aan alle verhalen en ideeën die nu nog in je hoofd zitten of deels al op papier staan. Het programma bestaat uit 12 modules die los te volgen zijn of als volledige cursus.
Volg een schrijfcursus bij Online Schrijversacademie Editio.
Sinds eind 2013 volgden meer dan 1200 Nederlandstalige cursisten van over de hele wereld een online schrijfcursus van Editio in de tijd dat het hen uitkwam. Naast de cursussen creatief schrijven biedt Editio sinds 2016 ook schrijfcursussen aan gericht op professionele ontwikkeling.
Een online schrijfcursus volgen bij Editio? Bekijk het aanbod.
Editio, de online schrijversacademie, verzorgt een breed assortiment aan schrijfcursussen. Bijvoorbeeld de schrijfcursus Fictie 1 of de cursus Bloggen. Naast creatieve schrijfcursussen zijn er ook een professionele cursussen, zoals Verhalende Journalistiek of Beleidsnotities met Impact. Een creatieve schrijfcursus. Voor een schrijfcursus gericht op creatief schrijven zit je bij Editio goed.
Cursus Creatief Schrijven Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Cursus Creatief Schrijven. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Archief Online schrijfcursussen Editio.
Tijdens de cursus Blog schrijven leer je scherpe artikelen te schrijven voor op een online blog. De volgende themas staan centraal: onderwerp, leesbaarheid, schrijfstijl, opbouw en zoektermen. Creatief schrijven Fictie 2. Tijdens de cursus Creatief schrijven Fictie 2 verdiepen we ons verder in het creatief schrijven. De volgende onderwerpen staan centraal: plot en thema, scène schrijven, spelen met tijd, perspectief en verteller, stijl en genres. Loop jij al tijden rond met een verhaal? Hou je van films en series, en van schrijven? En wil je je verdiepen in het schrijven van een filmscript? Gevorderd, Ervaren Duur. Een cursus voor professionals die zich willen bekwamen in longreads: het waargebeurde verhaal, verteld met gebruikmaking van literaire technieken. Tijdens de schrijfcursus Thriller schrijven leer je wat de kenmerken zijn van een goede thriller.
Online Schrijfcursus met Geertje Couwenbergh.
De bekende schrijfdocente en hooggewaardeerde spreker Geertje Couwenbergh schreef speciaal voor Schrijven Online de cursus Lust in je leven door schrijven. Schrijven doe je niet alleen met je brein maar met je hele wezen; met je huid, haar, longen en nagels.
Inspirerende schrijfcursussen! Schrijven Online.
Omdat je na afloop van de schrijfcursus advies krijgt over waarin je goed bent, waar je aan kunt werken en wat je vervolgmogelijkheden zijn. Omdat de schrijfcursussen van de Schrijven Online Academie niet alleen goed, maar ook zeer betaalbaar zijn vanaf 90.
Online Schrijfcursus Fictie Creatief Schrijven.
Scherpt je talent. Home Cursussen Online Schrijfcursus Fictie. Cursussen van Creatief Schrijven. Kinder en jeugdliteratuur. Text on stage. Schrijven in groep begeleiden. Beginners met ervaring. Ga terug Online Schrijfcursus Fictie. Vanaf 25 november 2015. Personage, locatie, dialoog en plot, dat zijn de hoofdonderwerpen in deze Fictie I-cursus.

Contacteer ons