boekhouding         

Meer resultaten voor boekhouding

Gemeentelijke boekhouding Nederlands.
De gemeentelijke boekhouding omvat sinds 1995 twee gescheiden maar elkaar aanvullende luiken. De begrotingsboekhouding is een enkelvoudige boekhouding van de jaarlijkse stromen van ontvangsten vastgestelde rechten en minwaarden en uitgaven vastleggingen en aanrekeningen. Deze boekhouding is toegankelijker en kan intuïtiever worden geïnterpreteerd zodat ze eerder gehanteerd wordt door de colleges en gemeenteraden. De algemene boekhouding is zoals in de privésector een systeem van dubbele boekhouding en houdt de schuld en het vermogen van de gemeente bij.
HB Accountants Boekhoudkantoor en fiscaliteit Turnhout.
Een solide boekhouding het is de basis van élk succesvol bedrijf. Bij HB Accountants gaan we nog een stap verder. De voorbije jaren is de wetgeving rond fiscaliteit en accountancy enorm complex geworden. HB Accountants schept duidelijkheid en vertaalt de ingewikkelde wetteksten naar advies op maat van uw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat uw kmo een duurzame én gezonde onderneming is en blijft. HB Accountants is in zijn zevenjarig bestaan uitgegroeid tot een vooraanstaand boekhoudkantoor voor kleine en middelgrote ondernemingen. Nogal wat familiebedrijven en jonge dynamische ondernemers vinden de weg naar ons kantoor aan de Kempenlaan in Turnhout.
Boekhouding Abeka.
Voordeel alle aard fictieve debetrente maandgemiddelde. Voordeel alle aard fictieve debetrente jaargemiddelde. De onderneming vennootschap VZW. Abeka voert uw boekhouding van A tot Z. Abeka startte meer dan 25 jaar geleden als Antwerps Boekhoudkantoor. De voorliefde voor boekhouden laat zich vandaag nog steeds voelen doorheen de organisatie maar al heel wat jaren gaat het Abeka-team veel verder dan het louter ingeven van gegevens en het opmaken van de jaarrekening. Abeka biedt net dat ietsje meer een boekhouder die eveneens een vertrouwenspersoon is en proactief advies verleent. Abeka gelooft dat een goede boekhouder altijd zijn geld terugverdient.
Uw boekhouding automatiseren? Cannaerts Blog.
Zijn wij uw geknipte boekhoudkantoor? Geplaatst op 4 juli 2016 door Dries Cannaerts door Dries Cannaerts. We krijgen de vraag steeds vaker hoe kunnen we onze boekhouding automatiseren zodat er minder tijd en geld naartoe moet. Er zijn vele mogelijke pistes maar de eerlijkheid gebied mij dat er vandaag nog geen gouden ei bestaat. Ik overloop met u even de mogelijkheden. Automatisering light uw verkoopfacturen. U maakt uw verkoopfacturen nog steeds in word of excel? Dan is het toch wel hoog tijd om hoger te schakelen.
Boekhouding FOD Financiën.
Jump to main content. Andere informatie en diensten van de overheid www.belgium.be. Home Ondernemingen Vennootschapsbelasting Boekhouding. Moet mijn onderneming een boekhouding voeren? Hoe lang moet u de boekhoudkundige documenten bewaren? Moet mijn onderneming een boekhouding voeren? Ja alle ondernemingen moeten een boekhouding voeren. Er zijn twee grote categorieën van ondernemingen. de kmo's die een volledige dubbele boekhouding moeten voeren maar voor een verkort schema kunnen kiezen. de grote ondernemingen die hun jaarrekening volgens het volledige schema moeten indienen. Financiële en boekhoudkundige reglementeringen Federale Overheidsdienst Economie K.M.O Middenstand en Energie. Jaarrekeningen Nationale Bank van België. Hoe lang moet u de boekhoudkundige documenten bewaren?
Boekhouding AZ Heilige Familie.
Ik wens mijn patiënten-dossier op te vragen. Mijn rechten en plichten als patiënt. Hoe heb ik de ombudsdienst ervaren? Contacteer de dienst boekhouding met vragen rond jouw facturen. Ben je patiënt bij AZ Heilige Familie en heb je vragen met betrekking tot de betaling van jouw ziekenhuisfactuur? Contacteer dan zeker onze dienst boekhouding. Een van de enthousiaste medewerkers van de boekhouding helpt je graag verder met jouw vragen. 32 03 880 91 48. 32 03 880 95 95.
Boekhouding UNIZO.
OndernemersForum Breng uw financiële kennis naar een hoger niveau. Met dit traject krijgt u een financiële basis voor u als zelfstandig ondernemer en uw bedrijf. U leert uw cijfers interpreteren en leert hoe u zelf de financiële gezondheid van uw onderneming beoordeelt. Cursus boekhouden voor de eenmanszaak of vennootschap. Kunnen meepraten met je boekhouder? Dan is deze praktische cursus 4 avonden iets voor jou! Modellen en contracten over Boekhouding. Opdrachtbrief naar boekhouder fiscalist.
Dubbele boekhouding verplicht voor iedere school! Software voor schooladministratie Informat Software.
login zoeken blijf op de hoogte. Voor vele scholen is een dubbele boekhouding onbekend terrein. De regels zijn nochtans zeer duidelijk. Scholen zijn verplicht een dubbele boekhouding te voeren als. ze meer dan 5 voltijdse equivalenten tewerkstellen leerkrachten inbegrepen. de omzet meer dan 312.500 euro bedraagt. Onder omzet wordt begrepen de werkingstoelagen plus de loonkosten van het personeel plus de inkomsten uit leerlingenactiviteiten. Dit maakt dat praktisch iedere school verplicht is om aan deze regelgeving te voldoen. Met iBoekhouding heb je een stevig instrument in handen om deze dubbele boekhouding te voeren.
Boekhouding fiscaliteit Arteveldehogeschool.
De boekhouding is geen eenvoudig onderdeel maar geef de moed niet op! We kunnen je wel aanraden een goede boekhouder onder de arm te nemen. Hij zal je steeds het juiste advies kunnen geven en zal er voor zorgen dat je boekhouding steeds up-to-date is. Boekhouding is niet alleen een wettelijke verplichting het is echt onmisbaar aangezien het een realistische kijk geeft op de financiële situatie van je bedrijf.
Algemeen Boekhouding Fiscaliteit Raadhuis.
Ons dienstenpakket is uitgebreid en op maat voor kleine tot middelgrote ondernemingen vrije beroepers starters zelfstandigen in bijberoep alsook voor grote ondernemingen. Als vertrouwenspersoon zorgen wij ervoor dat uw boekhouding voldoet aan alle verplichtingen. Uw boekhouding vormt de basis van onze fiscale en financiële begeleiding. RAAD HUIS biedt u een totaalservice op de wijze die u wenst wij voeren uw boekhouding bij u ter plaatse of op ons kantoor. Indien u zelf de boekhouding van uw onderneming voert verrichten wij bij u ter plaatse of van op afstand alle verificaties controles en dienen uw aangiftes tijdig in. Onze focus richt zich op een persoonlijke aanpak actieve bijstand en stiptheid.
Boekhouding eenmanszaak zelf doen of hulp inschakelen?
fa iconcomment 0 Reacties. Zon 62% van de starters waagt zijn eerste stappen in de ondernemerswereld met een eenmanszaak. Logisch want die ondernemingsvorm is makkelijk en goedkoop op te richten. Bovendien volstaat een beperkte vereenvoudigde boekhouding. Al is die term wat misleidend waarschuwt onze gastblogger Pieter Devloo. Uit zijn ervaring als boekhouder legt hij uit wat je zelf kan doen en waarom dat niet altijd een goed idee is. Voor welke ondernemingsvorm je ook kiest je boekhoudkundige verplichtingen mogen niet de beslissende factor zijn. Hoewel een vennootschap een dubbele boekhouding lees een grotere papierwinkel vereist kan ze ook voor starters interessanter zijn dan een eenmanszaak. Zaken als aansprakelijkheid mensen die mee willen stappen in je zaak of de nood aan investeerders zullen hier de doorslag geven.

Contacteer ons