computercursus senioren gratis         

Resultaten voor computercursus senioren gratis

cursus Office applicaties Excel, Word, Powerpoint, Access, Publisher, Visio, Adobe applicaties Photoshop, Dreamweaver, Flash, Picasa, Sketchup, XP, Vista, Windows 7.
cursus Office 97. Schrijf in op onze Nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van het reilen en zeilen van GratisCursus.be. ALLE cursussen worden online volledig gratis aangeboden. Photoshop CC 3D. All online computer courses now available in English.:
Cursussen, computerlessen SeniorWeb.
Kies een online computercursus, computerlessen bij u in de buurt of een handig computerboek. Vragen over Online Cursussen. Computerles in de buurt. Leren aan Huis. Vragen over Cursussen. Hoe wilt u leren? De cursussen en workshops in de Leercentra zijn voor iedereen toegankelijk. Leden van SeniorWeb kunnen daarnaast gratis Online Cursussen volgen.
Gratis computerles voor iedereen Vivat.be.
Gratis computerles voor iedereen. Gedaan met excuses als de lessen zijn te duur of ik heb geen tijd om naar de cursus te gaan. Heldere, begrijpelijke lessen in de meest gangbare programmas zijn immers gratis te vinden op de site.
Seniornet Vlaanderen.
Verzendt een papieren postkaart met je smartphone. Zou je graag weten welke interesaante Apps er zijn voor je tablet? Klik dan op het prentje om naar het overzicht te gaan. Op zoek naar nuttige informatie voor senioren. Bekijk hier de spelregels.
Computer Open School Antwerpen.
Achter het nieuws Engels: de eerste stappen Excel voor je huishoudbudget Leren solliciteren Nederlands opfrissen Omgaan met faalangst Omgaan met stress Ouders en internet Professioneel rekenen Wiskunde Ontdek je smartphone of tablet in 5 lessen. Goed om weten. Al onze cursussen zijn gratis.
Van gratis tot betaalde computerles voor ouderen Alleszelf.nl.
Overigens geeft dit Leercentrum ook les in Krimpen aan den IJssel. De vrijwilligers van de Seniorenacademie van HCC willen senioren bij startersproblemen helpen met gerichte informatie en trainingen. Er worden op circa 35 locaties bijeenkomsten georganiseerd waar voorlichting over digitale onderwerpen worden gegeven, zoals het gebruik van een tablet, internetbankieren, werken met de tekstverwerker of voor simpele reparaties. Het is gratis voor leden.
Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Waar vandaan: Helpcentrum Overige vragen Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? Overige vragen: Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? Op volgende pagina kan u een volledige cursus vinden.: Liever op papier? We kunnen u de boeken Internet" na 50" en Computeren" na 50" ten zeerste aanraden.
Internetcursus voor Senioren SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Waar vandaan: Thuis op Internet Cursus Internet E-mail voor senioren. Internetcursus voor Senioren. Welkom bij de Internetcursus voor Senioren, deze cursus is speciaal gemaakt opdat iedereen in zo weinig mogelijk tijd toch kan werken met Internet. In deze cursus kom je de basisbeginselen te weten over Internet, maar uiteraard ook hoe je alles in de praktijk moet brengen.

Contacteer ons