computercursus senioren gratis         

Resultaten voor computercursus senioren gratis

cursus Office applicaties Excel, Word, Powerpoint, Access, Publisher, Visio, Adobe applicaties Photoshop, Dreamweaver, Flash, Picasa, Sketchup, XP, Vista, Windows 7.
geweldig nuttige site, heb. hier reeds veel van. Hoi Peter, Wat ben ik blij. met deze Engelse versie! nu toe heb ik de cursussen. vertaald voor mijn Britse. Ik geef gratis. les aan senioren in A'pen' en. als ze wat gevorderd zijn.,
Gratis computerles voor iedereen Vivat.be.
Gratis computerles voor iedereen. Gedaan met excuses als de lessen zijn te duur of ik heb geen tijd om naar de cursus te gaan. Heldere, begrijpelijke lessen in de meest gangbare programmas zijn immers gratis te vinden op de site.
Seniornet Vlaanderen.
Google Fotos: volgorde van de fotos aanpassen in een album. Zou je graag weten welke interesaante Apps er zijn voor je tablet? Klik dan op het prentje om naar het overzicht te gaan. Dit is de link naar onze site. Op zoek naar nuttige informatie voor senioren.
Computer Open School Antwerpen.
Excel voor je huishoudbudget Leren solliciteren Nederlands opfrissen Omgaan met stress Professioneel rekenen Achter het nieuws Omgaan met faalangst Ouders en internet Wiskunde Engels: de eerste stappen. Goed om weten. Al onze cursussen zijn gratis. Je betaalt wel een kleine bijdrage voor lesmateriaal kopiekosten, handboek, geheugenstick.,
Cursussen voor beginners cursus.
Computercursus voor beginners. Op Basiscursus.net staan cursussen voor beginners over allerlei onderwerpen. Zo hebben we een cursus over het werken met Windows, een cursus hardware, software, een cursus over randapparatuur maar ook kan je leren over het werken met een digitale spiegelreflex camera.
Computercursus voor beginners? Duidelijk en uitgebreid beschreven cursussen.
De computercursus laat zien middels videos wat de beginners moeten leren. Geen computercursus met teksten die de beginners niet begrijpen. Duidelijk taal staat centraal bij deze computercursus die voor alle beginners een must is om zelfredzaam te worden met de computer.
Internetcursus voor Senioren SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Internetcursus voor Senioren. Welkom bij de Internetcursus voor Senioren, deze cursus is speciaal gemaakt opdat iedereen in zo weinig mogelijk tijd toch kan werken met Internet. In deze cursus kom je de basisbeginselen te weten over Internet, maar uiteraard ook hoe je alles in de praktijk moet brengen.
Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Thuis op internet. Grappig of schattig. Op zoek naar. Waar vandaan: Helpcentrum Overige vragen Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? Overige vragen: Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? Op volgende pagina kan u een volledige cursus vinden.:

Contacteer ons