computercursus senioren gratis         

Meer resultaten voor computercursus senioren gratis

Cursussen, computerlessen SeniorWeb.
Kies een online computercursus, computerlessen bij u in de buurt of een handig computerboek. Vragen over Online Cursussen. Computerles in de buurt. Vragen over Cursussen. Hoe wilt u leren? De cursussen en workshops in de Leercentra zijn voor iedereen toegankelijk. Leden van SeniorWeb kunnen daarnaast gratis Online Cursussen volgen.
Internetcursus voor Senioren SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Waar vandaan: Thuis op Internet Cursus Internet E-mail voor senioren. Internetcursus voor Senioren. Welkom bij de Internetcursus voor Senioren, deze cursus is speciaal gemaakt opdat iedereen in zo weinig mogelijk tijd toch kan werken met Internet. In deze cursus kom je de basisbeginselen te weten over Internet, maar uiteraard ook hoe je alles in de praktijk moet brengen.
Gratis computerles voor iedereen Vivat.be.
Gratis computerles voor iedereen. Gedaan met excuses als de lessen zijn te duur of ik heb geen tijd om naar de cursus te gaan. Heldere, begrijpelijke lessen in de meest gangbare programmas zijn immers gratis te vinden op de site.
Seniornet Vlaanderen.
Zou je graag weten welke interesaante Apps er zijn voor je tablet? Klik dan op het prentje om naar het overzicht te gaan. Op zoek naar nuttige informatie voor senioren. Bekijk hier de spelregels. Volgende spelletjes werken op PC, tablet en smartphone.
Computer Open School Antwerpen.
Achter het nieuws Engels: de eerste stappen Excel voor je huishoudbudget Leren solliciteren Nederlands opfrissen Omgaan met faalangst Omgaan met stress Ouders en internet Professioneel rekenen Wiskunde Ontdek je smartphone of tablet in 5 lessen. Goed om weten. Al onze cursussen zijn gratis.
cursus Office applicaties Excel, Word, Powerpoint, Access, Publisher, Visio, Adobe applicaties Photoshop, Dreamweaver, Flash, Picasa, Sketchup, XP, Vista, Windows 7.
geweldig nuttige site, heb. hier reeds veel van. Hoi Peter, Wat ben ik blij. met deze Engelse versie! nu toe heb ik de cursussen. vertaald voor mijn Britse. Ik geef gratis. les aan senioren in A'pen' en. als ze wat gevorderd zijn.,
Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Waar vandaan: Helpcentrum Overige vragen Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? Overige vragen: Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? Op volgende pagina kan u een volledige cursus vinden.: Liever op papier? We kunnen u de boeken Internet" na 50" en Computeren" na 50" ten zeerste aanraden.

Contacteer ons