computercursus senioren gratis         

Zoeken naar computercursus senioren gratis

Van gratis tot betaalde computerles voor ouderen Alleszelf.nl.
Overigens geeft dit Leercentrum ook les in Krimpen aan den IJssel. De vrijwilligers van de Seniorenacademie van HCC willen senioren bij startersproblemen helpen met gerichte informatie en trainingen. Er worden op circa 35 locaties bijeenkomsten georganiseerd waar voorlichting over digitale onderwerpen worden gegeven, zoals het gebruik van een tablet, internetbankieren, werken met de tekstverwerker of voor simpele reparaties. Het is gratis voor leden.
cursus Office applicaties Excel, Word, Powerpoint, Access, Publisher, Visio, Adobe applicaties Photoshop, Dreamweaver, Flash, Picasa, Sketchup, XP, Vista, Windows 7.
geweldig nuttige site, heb. hier reeds veel van. Hoi Peter, Wat ben ik blij. met deze Engelse versie! nu toe heb ik de cursussen. vertaald voor mijn Britse. Ik geef gratis. les aan senioren in A'pen' en. als ze wat gevorderd zijn.,
Computer Open School Antwerpen.
Achter het nieuws Engels: de eerste stappen Excel voor je huishoudbudget Leren solliciteren Nederlands opfrissen Omgaan met faalangst Omgaan met stress Ouders en internet Professioneel rekenen Wiskunde Ontdek je smartphone of tablet in 5 lessen. Goed om weten. Al onze cursussen zijn gratis.
Gratis computercursussen YouTube.
Published on Mar 22, 2016. Gratis computercursussen en leren omgaan met internet. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Computercursus voor senioren Duration: 259. Studio Alphen 3390, views.
Seniornet Vlaanderen.
Klik dan op het prentje om naar het overzicht te gaan. Op zoek naar nuttige informatie voor senioren. Bekijk hier de spelregels. Volgende spelletjes werken op PC, tablet en smartphone. Herstel de foto. Een uitdaging en oefening voor de scherpe geest.
Gratis computerles voor iedereen Vivat.be.
Gratis computerles voor iedereen. Gedaan met excuses als de lessen zijn te duur of ik heb geen tijd om naar de cursus te gaan. Heldere, begrijpelijke lessen in de meest gangbare programmas zijn immers gratis te vinden op de site.
Computercursussen overzicht Seniorama.
OVERSTAPPEN NAAR WINDOWS 10: 10 lestijden Deze cursus is specifiek gericht op gebruikers die vertrouwd zijn met Windows 7, 8 of 8.1 maar door de aankoop van een nieuwe pc of overschakeling naar Windows 10, geconfronteerd worden met de vernieuwde gebruikersinterface van Windows 10.
Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Waar vandaan: Helpcentrum Overige vragen Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? Overige vragen: Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? Op volgende pagina kan u een volledige cursus vinden.: Liever op papier? We kunnen u de boeken Internet" na 50" en Computeren" na 50" ten zeerste aanraden.
Internetcursus voor Senioren SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Waar vandaan: Thuis op Internet Cursus Internet E-mail voor senioren. Internetcursus voor Senioren. Welkom bij de Internetcursus voor Senioren, deze cursus is speciaal gemaakt opdat iedereen in zo weinig mogelijk tijd toch kan werken met Internet. In deze cursus kom je de basisbeginselen te weten over Internet, maar uiteraard ook hoe je alles in de praktijk moet brengen.

Contacteer ons