excelleren         

Zoeken naar excelleren

excelleren/vervoeging WikiWoordenboek.
Ga naar: navigatie, zoeken. vervoeging van de bedrijvende vorm van excelleren. onbepaalde wijs kort lang. te zullen excelleren. te hebben geëxcelleerd. geëxcelleerd zullen hebben. geëxcelleerd te zullen hebben. onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. aantonende wijs enkelvoud meervoud.
werkwoord excelleren vervoegen.
wij zullen geëxcelleerd hebben. jullie zullen geëxcelleerd hebben. zij zullen geëxcelleerd hebben. Onvoltooid verleden toekomende tijd ovtt. ik zou excelleren. jij zou excelleren. hij zou excelleren. wij zouden excelleren. jullie zouden excelleren. zij zouden excelleren. Voltooid verleden toekomende tijd vvtt.
Verrijking, hoogbegaafdheid en excelleren Voortgezet onderwijs KPC Groep.
De leerlingen die excelleren zijn goed te herkennen. Daarnaast is er een groep van onderpresteerders die lastiger is te herkennen, de absolute en relatieve onderpresteerders. Zaak bij al deze leerlingen in te achterhalen wat deze leerling in potentie zou moeten kunnen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op excelleren in het Van Dale Rijmwoordenboek.
Iedereen kan excelleren MBO Loopbaan Oriëntatie Begeleiding.
Voor beide professionals geldt: leren is niet een kwestie van kunnen, maar van willen. Om op een praktische wijze aan de slag te gaan met excellentie, zijn er in het kader van het Stimuleringsproject LOB in het mbo twee handzame instrumenten gemaakt: een Montagetool en een Catalogus met de titel Iedereen kan excelleren.
Instellingsplan 2015-2020: Excelleren in vrijheid Universiteit Leiden.
Instellingsplan 2015-2020: Excelleren in vrijheid. Instellingsplan 2015-2020: Excelleren in vrijheid. Visie, missie en kernwaarden. Instellingsplan 2015-2020: Excelleren in vrijheid. Strategie Universiteit Leiden. Instellingsplan 2015-2020: Excelleren in vrijheid. De Universiteit Leiden heeft haar strategie voor 2015-2020 beschreven in het instellingsplan Excelleren in vrijheid.
excelleren Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: excelleren DE excelleren ES excelleren FR. Vertalingen excelleren NLEN. Voorbeeldzinnen met excelleren. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App.
excelleren vertaling Nederlands Engels.
excelleren Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Haar sterke verhuurplatform en complete scala aan vastgoedcompetenties stelt NSI in staat o m t e excelleren i n h aar operationele management, zoals de verbeterende trend van de bezettingsgraad in het vierde kwartaal laat zien in een markt die een tegengestelde ontwikkeling laat zien.
Betekenis excelleren.
Hieronder vind je 8 betekenissen van het woord excelleren. Je kunt ook zelf een definitie van excelleren toevoegen. excelleren werkwoord; excelleerde, heeft geëxcelleerd uitblinken Bron: vandale.nl. boven uitsteken, overtreffen, uitmunten, te boven gaan Bron: home.planet.nl/dumon002/. excelleren uitmunten 1650 MEY Bron: etymologiebank.nl.
Excelleren in Brabant Aandacht voor ontwikkeling van je medewerkers.
Opgezet door werkgeversorganisaties MKB-Brabant, BZW en ZLTO, in samenwerking met de provincie Noord-Brabant heeft Excelleren in Brabant tussen 2013 en 2015 ondernemers gestimuleerd om aan de slag te gaan met de leercultuur binnen hun bedrijf. Subsidie via Excelleren in Brabant volledig benut.

Contacteer ons