cursus portretfotografie         

Resultaten voor cursus portretfotografie

Cursus digitale fotografie 1.
Er kan momenteel niet ingeschreven worden voor deze cursus. Je kunt wel ons interesseformulier invullen. Cursist aan het woord. Ronny Rigaux, cursist Multimedia 1. Het" werken met de computer is meer dan een hobby geworden, het is bijna een verslaving."
Workshop Portretfotografie De Rooij Fotografie.
Portretfotografie is erg leuk om te doen, maar het maken van een pakkende en aansprekende portretfoto is lastiger dan gedacht. Tijdens deze cursus portretfotografie, die gegeven wordt door portret en fashion fotograaf Jose da Silva, leer je alles over de technieken die nodig zijn om een mooie portretfoto te maken.
Cursus: Portretfotografie met natuurlijk licht Activiteiten CC Palethe.
Online reserveren blijft mogelijk! Home Activiteiten Cursussen en voordrachten Cursus: Portretfotografie met natuurlijk licht U bent hier: Cursus: Portretfotografie met natuurlijk licht. Cursus: Portretfotografie met natuurlijk licht. De workshop gaat in op het omgaan met natuurlijk daglicht en gebruik van reflectie.
cursus portretfotografie zonder studio.
Workshop Portret-fotografie zonder studio. En" van de sessies uit de cursus Digitale Fotografie die ik eerder had gevolgd was bijna uitsluitend aan portretfotografie gewijd. Ik werd toen aangenaam verrast hoe je met een paar hulpmiddelen het resultaat van je shoot kon verbeteren door uitsluitend gebruik te maken van het aanwezige licht op dat moment.
Cursus portretfotografie.
27 oktober 2010, 1201: 6. Geregistreerd: 2 januari 2008. Re: Cursus portretfotografie. Oorspronkelijk geplaatst door zunoel CVO Landen. Dan zal ie toch eerst door de eerste drie modules Digitale fotografie en doka moeten ploegen alvorens aan de module portretfotografie te mogen beginnen.

Contacteer ons