cursus spaans         

Resultaten voor cursus spaans

Spaans Niveau 1.
Spaans niveau 1. Je hebt weinig of geen voorkennis van het Spaans maar je hebt gedurende meerdere jaren een andere vreemde taal geleerd. In deze cursus wordt de grammatica en woordenschat stapsgewijs aangeleerd en op een heel praktische manier ingeoefend.
Gratis cursus Spaans online online cursus Spaans voor beginners.
In deze online cursus Spaans kan je op twee verschillende manieren Spaans leren. Je kan deze cursus Spaans volgens de opgelegde structuur volgen of je kan de lessen over de thema's' kiezen die je het meest interesseren. Online cursus Spaans Les voor les.
Idiomas Taalcursus Spaans.
Spaans leren doe je met plezier met deze cursus Spaans voor beginners op PC DVD-rom. Zoals de naam al zegt is deze cursus geschikt voor absolute beginners en mensen met een kleine basiskennis. Na het afwerken van deze cursus kan je je al goed behelpen in het Spaans.
Spaans Antwerpen.
De cursus Spaans kan je bij ons volgen in jaarmodules. De jaarmodules zijn modules die over een volledig schooljaar lopen begin september tot begin juni met permanente evaluaties tijdens het jaar en een mondeling examen op het einde van het schooljaar.
Cursus spaans 1.
Stelt u zich voor: uw zoon/dochter komt thuis met een Spaanse vriend/vriendin, u wil Spanje of Latijns-Amerika ontdekken maar u spreekt geen letter Spaans, op uw werk krijgt u er een Spaanstalige collega bij. dan zou het toch wel handig zijn dat u een mondje Spaans spreekt!
Spaansdonderdag. Inschrijving.
Spaans op reis. Dag en avondcursus. In deze cursus maak je als absolute beginner op een actieve manier kennis met een taal. De lessen focussen op verschillende situaties die je op zakenreis kan tegenkomen: openbaar vervoer, contacten leggen, hotel en restaurant, winkelen enz.
Spaans leren doe jij met de cursus Spaans van NTI.
Schrijf je vandaag nog in voor de taalcursus Spaans voor beginners en start morgen al met Spaanse les! Voor wie is de cursus Spaans voor beginners geschikt? De cursus Spaans voor beginners is ideaal voor mensen die graag Spaans leren vanuit huis.
Taalcursus Spaans Doe een cursus Spaans met EF!
In Costa Rica is een talencursus Spaans ook een ontdekkingsreis door een van de meest gevarieerde, gevoeligste ecosystemen ter wereld. Ga Spaans leren met EF en kies voor een zomercursus Spaans van enkele weken, een intensieve cursus Spaans van 52 weken of een spoedcursus Spaans op locatie.
CVO Antwerpen: Spaans.
Tijdens je opleiding leer je Spaans spreken, lezen, schrijven en begrijpen. Wat je geleerd hebt, zal je kunnen toepassen in het dagelijkse leven, zowel thuis als in je werksituatie. Je leert de telefoon beantwoorden, mails schrijven, de weg vragen, administratieve documenten invullen.
Cursussen Spaans gratis Leren Spaans.
Bedankt voor uw hulp. Hoeveel kost dat? Ik begrijp het niet. Ik heb het begrepen. Ik weet het niet. Waar zijn de toiletten, alstublieft? Een persoon zoeken. In geval van problemen. Vertalen / Belangrijke uitdrukkingen. Cursussen spaans Belangrijke uitdrukkingen www.loecsen.com.
Uurrooster Spaans 2017-2018.
Spaans jaar 3 deel B. 13.30 16.10 u. 09.00 11.40 u. Verminderd inschrijvingsgeld is mogelijk: je krijgt dan een korting van 80 % en betaalt maar 20 % dus gewoon inschrijvingsgeld gedeeld door 5. Meer informatie over de verschillende categorie├źn van cursusgeld en hun voorwaarden vind je hier. Kalender om de 14 dagen: het ritme kan soms verspringen na een vakantieperiode teneinde voor vrijwel alle groepen voldoende lesmomenten te voorzien. Alle lesdagen en locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd. Inschrijven is mogelijk. Deze klas is reeds volzet, er is een wachtlijst. Klik hier om je op een wachtlijst te plaatsen zodat wij je kunnen contacteren mochten er dit jaar opnieuw plaatsen vrijkomen. Inschrijvingsperiode is afgelopen. U kan niet meer inschrijven voor deze cursus.

Contacteer ons