cursus fotografie         

Meer resultaten voor cursus fotografie

Cursus fotografie Brugge Blankenberge Reflexcamera SNT Brugge.
In deze cursus fotografie voor beginners maak je kennis met de verschillende lenzen en leer je de ingebouwde flits correct gebruiken. Op het einde van deze cursus fotografie voor beginners kan je een correct belichte en scherpe foto maken met je eigen digitaal systeem of reflexfototoestel DSLR, rekening houdend met de compositie.
Digitale Fotografie CTT.
Digitale Fotografie M3. Een cursus digitale fotografie voor beginners, of je nu professionele ambities hebt of niet. De cursus is gespreid over 3 modules. De eerste 2 modules duren een half jaar 20 weken, de derde module wordt om de 14 dagen gegeven en loopt over een heel schooljaar.
Cursus digitale fotografie 1.
Klik op onderstaande link en ontdek één van onze creaties. Een perfecte samensmelting van video en fotografie. Er kan momenteel niet ingeschreven worden voor deze cursus. Je kunt wel ons interesseformulier invullen. Cursist aan het woord. Rita Dom, cursist Initiatie.
Cursus fotografie in Leuven activate.me.
cursus fotografie, opleiding fotografie, opleiding fotografie, cursus fotografie, video opleiding. Vorstermanstraat 7, 2000 Antwerpen. Workshops over fotografie, digitaal maar zeker ook analoog of film fotografie, met aandacht voor de beginners als de gevorderden. cursus fotografie, digitale fotografie, opleiding fotografie, cursus fotografie, studiofotografie.
Fotografie, Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Van 2 mei 2018 tot 30 mei 2018. Expostitie door Contrast Vereniging voor Fotografie. Oostende, Bibliotheek Oostende. Cursus of workshop. Van 3 februari 2018 tot 31 mei 2018. Workshop digitale fotografie: de basis. Wilrijk Antwerpen, Workshop digitale fotografie: de basis.
Cursussen digitale fotografie voor reflex en systeemcamera's' aan CVO Meise-Jette.
Cursussen Digitale fotografie voor reflex en systeemcamera's.' Masterclass fotografie: Licht. Na de cursus Digitale Fotografie kan je leren om je foto's' te bewerken in de informaticacursussen Photoshop, Photoshop Elements, Affinity Photo, Lightroom of Google Nik. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Fotografie Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Volslagen beginners en bedreven amateurfotografen kunnen zowel s avonds als overdag bij ons een professionele opleiding fotografie volgen. Raadpleeg hier de bijlage bij het evaluatiereglement. Je vindt er meer informatie over de manier waarop er geëvalueerd wordt. Diploma secundair fotograaf.
Vormingscentrum t Dakhuus Tel: 03/633 16 96. Inschrijving.
Voor startdatum, prijs en inschrijving klik hier. Leren fotograferen met een instelbare digitale camera vervolgcursus extra technieken. Je hebt een basiskennis fotografie en je wilt jouw fotografische technieken verder verbeteren. Deze praktijkgerichte cursus geeft jou inzicht in 4 fotografische technieken.:
Online cursus fotografie Outspot.
Wil je die ontdekken en fotografie in een ander daglicht zien, dan is de basiscursus geknipt voor jou. Heb je echter al veel plezier in het fotograferen en zoek je een cursus die op alle aspecten van de fotografie ingaat, dan legt de complete cursus digitale fotografie hier de beste basis voor.
Digitale fotografie Crescendo CVO.
Wil je de wonderlijke wereld vanuit een fotografische hoek leren bekijken en herontdekken? Dan is de cursus Digitale" fotografie" echt iets voor jou. In deze cursus ontdek je, via praktische oefeningen en theoretische toelichtingen, de talrijke mogelijkheden en eventuele beperkingen van de digitale fotografie en je toestel.
Cursus Fotografie met veel praktijk.
De cursus digitale fotografie is zeker een aanrader voor eenieder die eens wilt proeven van fotografie zonder de groene rechthoek te gebruiken, om zelf eens controle over de camera te hebben en de foto niet over te laten aan een algoritme uit Japan.

Contacteer ons