opleiding boekhouden         

Resultaten voor opleiding boekhouden

Volwassenenonderwijs provincie Antwerpen Ik leer bij.
Door nadien een stage te volgen bij BIBF kan je ook een eigen kantoor starten. De opleiding is modulair opgebouwd en omvat tussen de 1440 en 1480 lestijden. Basistechnieken: dubbel boekhouden, computerboekhouden, BTW. Vennootschappen: boekhouden, recht, belastingen. Wetgeving: handels en burgerlijk recht, sociaal recht en personenbelasting.
opleidingen Volwassenenonderwijs Kisp.
Je schrikt er niet voor terug om op zoek te gaan naar de geschikte oplossing voor een boekhoudkundig probleem? Dan is deze opleiding beslist iets voor jou! De opleiding Boekhouden geeft je toegang tot een brede waaier van jobs die aangeboden worden op de arbeidsmarkt.
Graduaat HBO boekhouden met ondersteuning van de VDAB CVO De Oranjerie.
Deze opleiding heb ik omwille van persoonlijke redenen niet afgemaakt. Ik volgde een korte opleiding tot farmaceutisch technisch laborante en werkte 6 jaar als apotheekassistente, maar het bleef knagen dat ik de opleiding boekhouden niet had kunnen afmaken. Daarom heb ik het HBO boekhouden aangevat in CVO De Oranjerie.
Cursus Basis Boekhouden Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Inhoud van de cursus basis boekhouden. De opleiding basis boekhouden is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug.: Je toekomstmogelijkheden als boekhoudkundig medewerker. Je eigen boekhouding in orde brengen en houden. Belangrijke begrippen van het boekhouden. Vereenvoudigd en dubbel boekhouden.
Howest.be HBO5-opleidingen.
Het beroep van vandaag én van de toekomst. Kiezen voor een opleiding Boekhouden is kiezen voor een praktische opleiding met specifieke tewerkstellingsmogelijkheden in de sector. Wat na je opleiding? Kiezen voor de arbeidsmarkt. Volgende beroepen zijn onder andere mogelijk na deze opleiding.:
Cursus Basis Boekhouden Centrum Voor Avondonderwijs.
De theorie en praktijk die je hebt geleerd in de klas oefen je elke week goed in waardoor je de volgende les onmiddellijk iets nieuws kan leren. De opleiding boekhouden wordt gegeven in kleine groepjes zodat de persoonlijke begeleiding gegarandeerd is.
Boekhouden/Fiscaliteit COOVI Brussels onderwijscentrum voor Secundair en Volwassenenonderwijs met Internaat.
Deze opleiding komt hieraan tegemoet door een praktisch gericht programma aan te bieden. Met het diploma van graduaat boekhouden kan je dan ook verschillende kanten uit. Je kan als boekhouder aan de slag bij een bedrijf, een bank, een boekhoudkantoor.,
Boekhouder SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De cursus Boekhouder is een gespecialiseerde en kwaliteitsvolle opleiding die alle aspecten behandelt die een boekhouder vandaag moet beheersen om het beroep uit te oefenen conform de wetgeving en de voorschriften van de beroepsvereniging. De basis van deze opleiding wordt gevormd door de 3 vakken boekhouden algemeen: boekhouden, vennootschapsboekhouden en analytisch boekhouden.
CVO Lethas Graduaat Boekhouden HBO5 opleiding boekhouding.
In de opleiding Boekhouden leer je financiële gegevens interpreteren en een volledige boekhouding beheren, van inboeking tot rapportering. Deze afdeling wordt modulair aangeboden in samenwerking met Odisee. Na de volledige reeks van modules en verdediging van een projectwerk behaalt U een diploma gegradueerde Boekhouden.
Praktijkdiploma Boekhouden PDB cursus pdb van NTI.
Het niveau van de opleiding Praktijkdiploma boekhouden komt overeen met MBO-niveau 4. Erkende examens Praktijkdiploma boekhouden. De opleiding Praktijkdiploma Boekhouden PDB leidt je op tot de erkende examens van Praktijkdiploma Boekhouden PDB die worden afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering.
opleidingen Syntra West.
Tijd om uw kennis van boekhouden op te frissen? Opleiding van 4 sessies. Boekhoudkundige opvolging van een bedrijf/filiaal in Frankrijk. De basis voor succesvol zaken doen in Frankrijk. Opleiding van 1 sessie. Basistraining enkelvoudig boekhouden. Je eigen vereenvoudigde boekhouding leren voeren!

Contacteer ons