workshop fotografie         

Zoeken naar workshop fotografie

Workshop Fotografie fotografie voor jongeren en volwassenen cursus fotografie.
De fotostudio is de ideale ruimte om de technieken van de fotografie onder de knie te krijgen. Je hebt in tegenstelling tot locatie-fotografie het licht volledig in de hand. In deze workshop leer je alles over belichting en over de technieken om het licht naar je hand te zetten.
Fotografie, Cursus of workshop voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Je zocht op.: Fotografie Verwijder filter Cursus of workshop Verwijder filter Alle filters verwijderen. Verberg kampen en vakanties. Verberg permanente activiteiten. 5 resultaten gevonden. Sorteer resultaten op. zaterdag 21 oktober 2017. Workshop: Instawall op kindermaat // Een prachtige fotocollage in een handomdraai.
Fotografie, Cursus of workshop, Provincie Oost-Vlaanderen UiT in Vlaanderen.
Fotografie, Cursus of workshop, Provincie Oost-Vlaanderen. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Fotografie Verwijder filter Cursus of workshop Verwijder filter Provincie Oost-Vlaanderen Verwijder filter Alle filters verwijderen. Zoek sneller volgende keer. Bewaar deze zoekopdracht.
de fotojuf Workshop fotografie voor kinderen 10-12 jaar Gent UiT in Gent.
UiT in Gent. de fotojuf Workshop fotografie voor kinderen 10-12 jaar. Cursus of workshop. Met de fotojuf verkennen kinderen op een speelse manier de wereld van de fotografie. Leren kijken en klikken! staat centraal op de verschillende tentoonstellingslocaties van 80 Days of Summer.
Beginners / Introduction ANTWERPEN THE PHOTO ACADEMY.
Workshop Nr8: Zwart-wit fotografie. U houdt van weergaven in zwart-wit en u wilt leren hoe u zelf monochrome beelden kunt maken. Begeleid door een professionele fotograaf zal u tijdens deze workshop leren wat er nodig is om mooie zwart-wit beelden te maken.
Teambuilding Workshop Fotografie, Ook Als Teambuilding! TeambuildingGuide.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, jeugdverenigingen. Met een groep collegas, familie of vrienden op een ontspannen en leerzame manier bezig zijn met fotografie? Deze workshop zit vol met tips over hoe je vakantiefotos nog mooier kunt maken.
Workshop fotografie WILDLANDS.
De fotoworkshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Je fotografeert met je eigen camera type maakt niet uit. Het aantal deelnemers per workshop is beperkt en vol vol. Aanmelden is verplicht, dit kan via de aanmeldingsbutton op deze pagina.
Fotografie workshops Bart Heirweg.
Wil je een cursus fotografie volgen en bijleren over macro, natuur of landschapsfotografie? Afhankelijk van jouw kennis kies je welke workshop fotografie je op het lijf geschreven is of aan welke van mijn fotoreizen je wilt deelnemen. Cursus fotografie met persoonlijke touch.
Workshop Wildlifefotografie Ingrid Vekemans.
en een tele of zoomlens hebben met een minimumbereik van 200mm voor een cropcamera en 300mm voor een full frame camera of equivalent zoombereik met compactcamera. Deze workshop is voor beginners en voor mensen die nog niet lang met fotografie bezig zijn.
Workshops Ingrid Vekemans.
Workshop voor het aanleren van creatieve technieken en het maken van inspirerende bosfoto's! Sfeer en Technieken. Workshop voor het aanleren van creatieve technieken en het maken van inspirerende bosfoto's! Basisworkshop Digitale Fotografie. Deze basiscursus fotografie is bestemd voor beginnende fotografen die de mogelijkheden van hun camera beter willen leren kennen.
WORKSHOPS Bedrijfsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, Oost-vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen.
Werken met filters, creatief gebruik van lenzen, lens flare, kleur, scherptediepte enz. Een unieke en boeiende workshop met een pak idee├źn en creativiteit. PORTRET FOTOGRAFIE 1 2. Deel 1 gaat over portretfotografie bij daglicht en aanwezig licht, reflectie en invul speedlight.

Contacteer ons