gratis computerlessen         

Zoeken naar gratis computerlessen

Wil je met de computer leren werken? Wij kunnen je helpen. Digidak.
Ik" had ook voor officieel volwassenenonderwijs kunnen kiezen, maar bij digidak gaat het er kleinschaliger aan toe." Digidak helpt mij op weg. Wil je gratis gebruik maken van de computer en het internet? Wil je op een eenvoudige manier met de computer leren werken?
Internetcursus voor Senioren SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Geen probleem, onder de korte inhoud vind je de uitgebreide inhoud, zodat je eender waar kan starten in de cursus. Als je nog nooit hebt gewerkt met een browser, raden we je aan zeker het hoofdstuk de" eerste stappen" te lezen.
Gratis computerlessen Merksem Gazet van Antwerpen.
29/02/2008 om 1012: door tderyck. Merksem Ouders van de school SB De Luchtballon kunnen na de schooluren gratis computerlessen volgen in het computerlokaal van de school. Zo helpt Levanto de digitale kloof te dichten en worden de competenties van t Dokske versterkt.
Computer Open School Antwerpen.
Achter het nieuws Engels: de eerste stappen Excel voor je huishoudbudget Leren solliciteren Nederlands opfrissen Omgaan met faalangst Omgaan met stress Ouders en internet Professioneel rekenen Wiskunde Ontdek je smartphone of tablet in 5 lessen. Goed om weten. Al onze cursussen zijn gratis.
Gratis computerlessen Leuven Het Nieuwsblad.
Leuven In samenwerking met de stad Leuven organiseert Seniorama in september weer gratis computerlessen. De eerste reeks vindt plaats op donderdag 2, 9, 16, en 23 september van 9.30 tot 12 uur. De tweede reeks kan je, op hetzelfde tijdstop, volgen op vrijdag 3, 10, 17 en 24 september.
cursus Office applicaties Excel, Word, Powerpoint, Access, Publisher, Visio, Adobe applicaties Photoshop, Dreamweaver, Flash, Picasa, Sketchup, XP, Vista, Windows 7.
Schrijf in op onze Nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van het reilen en zeilen van GratisCursus.be. ALLE cursussen worden online volledig gratis aangeboden. Photoshop CC 3D. All online computer courses now available in English.: Access Excel Outlook Photoshop Dreamweaver Illustrator MS Word Flash Paint Shop Pro Adobe Premiere Windows 7 Powerpoint Office 2010.
Gratis computerles voor iedereen Vivat.be.
Gratis computerles voor iedereen. Gedaan met excuses als de lessen zijn te duur of ik heb geen tijd om naar de cursus te gaan. Heldere, begrijpelijke lessen in de meest gangbare programmas zijn immers gratis te vinden op de site.

Contacteer ons