gratis computerlessen         

Meer resultaten voor gratis computerlessen

Computer Open School Antwerpen.
Achter het nieuws Engels: de eerste stappen Excel voor je huishoudbudget Leren solliciteren Nederlands opfrissen Omgaan met faalangst Omgaan met stress Ouders en internet Professioneel rekenen Wiskunde Ontdek je smartphone of tablet in 5 lessen. Goed om weten. Al onze cursussen zijn gratis.
Gratis computerlessen Leuven Het Nieuwsblad.
Leuven In samenwerking met de stad Leuven organiseert Seniorama in september weer gratis computerlessen. De eerste reeks vindt plaats op donderdag 2, 9, 16, en 23 september van 9.30 tot 12 uur. De tweede reeks kan je, op hetzelfde tijdstop, volgen op vrijdag 3, 10, 17 en 24 september.
Computerlessen beginners Aalst UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Cursus of workshop Computer en techniek. Computerlessen voor beginners telkens op maandag en donderdag. We focussen ons op Windows10. Uitpas met kansentarief 25% 4.50 euro totale cursus. Ontmoetingshuis De Brug Hertshage 11-19 9300 Aalst. Hoe geraak ik hier?
Gratis computerlessen Zonhoven Het Belang van Limburg.
Geef een zoekterm in. Maak van Zonhoven jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? 20/09/2010 om 1753: door fvranckx. Zonhoven Voor de computerlessen van het gemeentebestuur en Seniornet Vlaanderen, die beginnen op vrijdag 24 september, zijn er nog plaatsen vrij.
Digitale vaardigheden Gent Stad Gent.
In Gent zijn heel wat andere Digitaal Talent Punten waar je gratis gebruik kan maken van een internetpc. Op veel plaatsen is een begeleider aanwezig en/of kan je een cursus volgen. In Bibliotheek De Krook en op andere plaatsen in Gent kan je computerlessen volgen.
Gratis computerlessen Houthalen-Helchteren De Standaard.
Met het project willen de gemeente en vzw BLM de digitale kloof verkleinen. Tijdens de gratis lessen leren deelnemers omgaan met het internet. Lees de volledige krant. Vandaag om 2147: Jongeren proberen bus naar recreatiedomein van Hofstade af te breken.
Gratis computerles voor iedereen Vivat.be.
Gratis computerles voor iedereen. Gedaan met excuses als de lessen zijn te duur of ik heb geen tijd om naar de cursus te gaan. Heldere, begrijpelijke lessen in de meest gangbare programmas zijn immers gratis te vinden op de site.
Internetcursus voor Senioren SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Geen probleem, onder de korte inhoud vind je de uitgebreide inhoud, zodat je eender waar kan starten in de cursus. Als je nog nooit hebt gewerkt met een browser, raden we je aan zeker het hoofdstuk de" eerste stappen" te lezen.

Contacteer ons