gratis computerlessen         

Op zoek naar gratis computerlessen?

Gratis computerlessen Leuven Het Nieuwsblad.
Leuven In samenwerking met de stad Leuven organiseert Seniorama in september weer gratis computerlessen. De eerste reeks vindt plaats op donderdag 2, 9, 16, en 23 september van 9.30 tot 12 uur. De tweede reeks kan je, op hetzelfde tijdstop, volgen op vrijdag 3, 10, 17 en 24 september.
Internetcursus voor Senioren SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
In deze cursus kom je de basisbeginselen te weten over Internet, maar uiteraard ook hoe je alles in de praktijk moet brengen. We veronderstellen wél dat je al iets weet van een computer wat een toetsenbord en beeldscherm is en dat het besturingssysteem Windows en de browser Internet Explorer geïnstalleerd zijn.
Online informaticacursus en computertaal. Gratis computerles, tekstverwerking en rekenblad voor zelfstudie. Zelfstudie computersoftware.
Gratis en online te raadplegen computer en informaticalinks Tip! Nieuw overzicht informaticaweblinks. Laatste aanpassing 10/07/07. Suggesties en opmerkingen? Naar Pitom leerplek 2: interactieve oefeningen. gewijzigde URL of moeilijk/ niet bereikbaar. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag worden verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming!
Wil je met de computer leren werken? Wij kunnen je helpen. Digidak.
Ik" had ook voor officieel volwassenenonderwijs kunnen kiezen, maar bij digidak gaat het er kleinschaliger aan toe." Digidak helpt mij op weg. Wil je gratis gebruik maken van de computer en het internet? Wil je op een eenvoudige manier met de computer leren werken?
Gratis computerlessen gaan donderdag van start Houthalen-Helchteren Het Belang van Limburg.
Nieuws uit een andere gemeente? Gratis computerlessen gaan donderdag van start. 19/03/2009 om 0906.: Houthalen-Helchteren Vandaag starten in Lillo de gratis computerlessen Digid@k. De computercursus loopt vandaag van 9 tot 12 uur in het zaaltje aan de kerk van Lillo en zal gedurende vijf donderdagen plaatsvinden.
Gratis computerlessen vanaf september Lummen Het Belang van Limburg.
Nieuws uit een andere gemeente? Gratis computerlessen vanaf september. 16/08/2010 om 1359: door fvranckx. Lummen In september start een cursus computer voor senioren. Gedurende acht weken krijgen de 55-plussers uitleg op een aangepast tempo in t Merelnestje aan de Wijngaardstraat.
Gratis computerlessen Merksem Gazet van Antwerpen.
29/02/2008 om 1012: door tderyck. Merksem Ouders van de school SB De Luchtballon kunnen na de schooluren gratis computerlessen volgen in het computerlokaal van de school. Zo helpt Levanto de digitale kloof te dichten en worden de competenties van t Dokske versterkt.
cursus Office applicaties Excel, Word, Powerpoint, Access, Publisher, Visio, Adobe applicaties Photoshop, Dreamweaver, Flash, Picasa, Sketchup, XP, Vista, Windows 7.
Schrijf in op onze Nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van het reilen en zeilen van GratisCursus.be. ALLE cursussen worden online volledig gratis aangeboden. Photoshop CC 3D. All online computer courses now available in English.: Access Excel Outlook Photoshop Dreamweaver Illustrator MS Word Flash Paint Shop Pro Adobe Premiere Windows 7 Powerpoint Office 2010.
Gratis computerles voor iedereen Vivat.be.
Gratis computerles voor iedereen. Gedaan met excuses als de lessen zijn te duur of ik heb geen tijd om naar de cursus te gaan. Heldere, begrijpelijke lessen in de meest gangbare programmas zijn immers gratis te vinden op de site.

Contacteer ons