gratis computerlessen         

Op zoek naar gratis computerlessen?

Gratis computerlessen Houthalen-Helchteren De Standaard.
Digidak wordt mobiel en verhuist tijdelijk naar Lillo. In 2009 is Lillo namelijk de wijk in de kijker. Met het project willen de gemeente en vzw BLM de digitale kloof verkleinen. Tijdens de gratis lessen leren deelnemers omgaan met het internet.
Computer Open School Antwerpen.
Achter het nieuws Engels: de eerste stappen Excel voor je huishoudbudget Leren solliciteren Nederlands opfrissen Omgaan met faalangst Omgaan met stress Ouders en internet Professioneel rekenen Wiskunde Ontdek je smartphone of tablet in 5 lessen. Goed om weten. Al onze cursussen zijn gratis.
Gratis computerlessen Leuven Het Nieuwsblad.
Leuven In samenwerking met de stad Leuven organiseert Seniorama in september weer gratis computerlessen. De eerste reeks vindt plaats op donderdag 2, 9, 16, en 23 september van 9.30 tot 12 uur. De tweede reeks kan je, op hetzelfde tijdstop, volgen op vrijdag 3, 10, 17 en 24 september.
Internetcursus voor Senioren SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Geen probleem, onder de korte inhoud vind je de uitgebreide inhoud, zodat je eender waar kan starten in de cursus. Als je nog nooit hebt gewerkt met een browser, raden we je aan zeker het hoofdstuk de" eerste stappen" te lezen.
Gratis computerlessen Merksem Gazet van Antwerpen.
Merksem Ouders van de school SB De Luchtballon kunnen na de schooluren gratis computerlessen volgen in het computerlokaal van de school. Zo helpt Levanto de digitale kloof te dichten en worden de competenties van t Dokske versterkt. Als er cursisten te weinig zijn, kunnen ook andere buurtbewoners van buiten de school aansluiten.
Computerlessen beginners Aalst UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Cursus of workshop Computer en techniek. Computerlessen voor beginners telkens op maandag en donderdag. We focussen ons op Windows10. Uitpas met kansentarief 25% 4.50 euro totale cursus. Ontmoetingshuis De Brug Hertshage 11-19 9300 Aalst. Hoe geraak ik hier?
Gratis computerlessen Grobbendonk Gazet van Antwerpen.
Grobbendonk U kunt zich opnieuw inschrijven voor computerlessen in het Sociaal Huis in Grobbendonk. U kunt kiezen uit een basiscursus van vijf lessen, een cursus e-mailen van vier lessen, een cursus internet van vier lessen en een cursus Picasa van drie lessen.
cursus Office applicaties Excel, Word, Powerpoint, Access, Publisher, Visio, Adobe applicaties Photoshop, Dreamweaver, Flash, Picasa, Sketchup, XP, Vista, Windows 7.
Schrijf in op onze Nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van het reilen en zeilen van GratisCursus.be. ALLE cursussen worden online volledig gratis aangeboden. Photoshop CC 3D. All online computer courses now available in English.: Access Excel Outlook Photoshop Dreamweaver Illustrator MS Word Flash Paint Shop Pro Adobe Premiere Windows 7 Powerpoint Office 2010.
Gratis computerles voor iedereen Vivat.be.
Gratis computerles voor iedereen. Gedaan met excuses als de lessen zijn te duur of ik heb geen tijd om naar de cursus te gaan. Heldere, begrijpelijke lessen in de meest gangbare programmas zijn immers gratis te vinden op de site.

Contacteer ons