online taalcursus         

Op zoek naar online taalcursus?

Online taalcursus Outspot.
Want talen leren is én een echte uitdaging én dan nog eens bijzonder plezierig ook! Daar gaat Captain Language toch van uit door een kwaliteitsvolle online taalcursus op een speelse manier samen te stellen. Of je nu Engels, Frans, Spaans, Duits of Nederlands wil leren, Captain Language neemt je mee op taalavontuur.
Cursus Deens als thuisstudie? Deens leren online NHA.
Starten met deze taalcursus kan op elke dag van het jaar! Flexibiliteit: je ontvangt de lesssen gedrukt en digitaal. Je ontvangt het complete lespakket in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past. De cursus bestaat uit digitale geluidsbestanden, een studiewijzer, een cursusmap met alle lessen ook zeer geschikt als naslagwerk, oefeningen met antwoorden en woordenlijsten. Met digitale geluidsbestanden voor luister en spreekoefeningen! De lessen zijn voorzien van luister en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden luisteroefeningen vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving Plaza.
E-learning zelfstudie-taalcursussen Berlitz.be.
Studeer online wanneer je wilt. Berlitz biedt effectieve online taalcursussen via ons award winnende platform: CyberTeachers. U kunt profiteren van een uitgebreide collectie van online materialen die u zullen helpen om een nieuwe taal te leren of uw level van de taal te verhogen.
LABS Languages more.
Online cursussen van VDAB VDAB.
Wat houdt een online cursus in? Een online cursus omvat theorie en oefeningen. Vaak is er een online coach die je helpt. Hoe schrijf ik me in? Je kan gratis online cursussen volgen als je werkzoekend bent, werknemer, student, huisvrouw of gepensioneerd.
Online taalcursussen Lerian-Nti.
Online taalcursus Frans, Engels, Duits of Nederlands: Leer een vreemde taal waar en wanneer u het wilt volledig zelfstandig of met een coach. Met de online taalcursus sen van Lerian gaat u heel gericht aan de slag met activiteiten die aansluiten bij uw taalniveau en werkomgeving.

Contacteer ons