computercursus         

Meer resultaten voor computercursus

Computercursus.
COMPUTERCURSUS VOOR BEGINNERS. WORKSHOPS ICT, TABLET SMARTPHONE. VORMING OP MAAT. We starten vanaf nul. We leren hoe we een computer moeten opstarten en afsluiten, we leren hoe we ermee moeten werken en welke programmas er bestaan, we leren op het internet surfen en.
Computercursussen Openbare bibliotheek Boom.
Rupelbib het samenwerkingsverband tussen de bibliotheken van Boom, Hemiksem/Schelle, Niel en Rumst ontving de prijs in de categorie Vree mediawijs: beste activiteit met betrekking tot mediawijsheid. Sinds 2009 organiseert Rupelbib de computerestafette: computercursussen voor absolute beginners, gegeven door enthousiaste en enthousiasmerende vrijwilligers.
Computercursus: Windows 10 voor senioren Dessel Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Computercursus: Windows 10 voor senioren. 19/10/2016 om 0600: door Saskia Van Gestel Print Corrigeer. Dessel De seniorenraad van Dessel organiseert in oktober en november een basiscursus Windows 10. De Desselse seniorenraad organiseert een cursus Windows 10 voor iedereen met beperkte computerkennis.
Computercursussen overzicht Seniorama.
Vóór het inschrijven en betalen: neem eerst telefonisch contact op om te weten of er nog plaats is voor de cursus die je wilt volgen. Als een cursus volzet is, aarzel dan niet om je op de wachtlijst te laten schrijven.
Computercursus beginners Zoutleeuw UiT in Vlaanderen.
Een puik programma van performances, dans, films en installaties voor kinderen. Jeugd, identiteit en gender zijn ook binnen de modewereld is een hot topic. In 100 musea. Gezinnen kunnen deze week terecht in musea voor rondleidingen, creatieve workshops of zoektochten.
Computercursus voor senioren Gemeente Middelkerke.
Onderwijs en kinderopvang. Computercursus voor senioren. Computercursus voor senioren. Alle inwoners van Middelkerke die de leeftijd van 60 jaar hebben bereikt krijgen de kans om een cursus te volgen om de eerste stappen op de computer en op internet te leren zetten.
oefeningen computercursus.
oefening 6: nog meer fouten om te verbeteren. oefening 7: nog een paar fouten om te oefenen. oefening 1: volledige teksten typen en opslaan in de juiste map. oefening 2: korte teksten opslaan in de juiste map. Extra oefening eindopdracht.
Educo Computercursussen voor volwassenen.
Parking Station Gent-Sint-Pieters, betaalparking, 1 /uur / 1000 plaatsen. U neemt op de E40 afrit 14, richting R4. U volgt de pijlen P Station. De parking bevindt zich op wandelafstand 300 m van Educo. Grotere kaart weergeven. Educo vzw Computercursussen voor volwassenen.
Computercursus Heverlee Leuven UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. In deze computercursus beginnen we met de kennismaking met het toetsenbord en gebruik van de muis. We leren internet gebruiken en afbeeldingen opslaan in mappen. Een emailadres aanmaken en nog veel meer. Lokaal dienstencentrum Ruelenspark Erasme Ruelenspark 35 3001 Heverlee Leuven.
Computercursus Heverlee UiT in Vlaanderen.
Een puik programma van performances, dans, films en installaties voor kinderen. Jeugd, identiteit en gender zijn ook binnen de modewereld is een hot topic. In 100 musea. Gezinnen kunnen deze week terecht in musea voor rondleidingen, creatieve workshops of zoektochten.
cursus Office applicaties Excel, Word, Powerpoint, Access, Publisher, Visio, Adobe applicaties Photoshop, Dreamweaver, Flash, Picasa, Sketchup, XP, Vista, Windows 7.
Live Movie Maker. cursus Office 97. Schrijf in op onze Nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van het reilen en zeilen van GratisCursus.be. ALLE cursussen worden online volledig gratis aangeboden. Photoshop CC 3D. All online computer courses now available in English.:

Contacteer ons