computercursus         

Op zoek naar computercursus?

Computercursus Heverlee UiT in Vlaanderen.
Zes dagen in Genk, vijf dagen in Tongeren. Bloesemactiviteiten in drie thematische clusters: picknickpret, vuurmagie en kunst op pad. Expo workshop Wandelen. Op deze dag krijg je de kans om kennis te maken met unieke verhalen en gebouwen uit ons verleden.
COMPUTERCURSUSSEN CVO-STEP.
Infomoment Klik hier voor de Infomomenten van CVO STEP Inschrijvingsmomenten tot 30 juni Maandag tot en met vrijdag van 9u00 tot 15u00 woensdag tot 12u00 Lessen starten begin september en begin februari Genkerbaan 84 3520 Zonhoven T 011 82 48 66 infotko@cvo-step.be Vanaf maandag 21 augustus inschrijvingen op Campus van Veldeke Hasselt Gazometerstraat 2B 3500 Hasselttel.011/42 90 17.
Computercursus Gemeente Bertem.
Deze reeks is voor beginners of voor personen bij wie het nog niet echt vlot gaat. Kennismaking met de pc, het gebruik en de programma's, stap voor stap uitgelegd. We werken in een kleine groep en kunnen tussendoor ook aansluiten bij de gratis pc-internecafé.
Computercursus voor beginners Gemeente Holsbeek.
Computercursus voor beginners. Computercursus voor beginners. Elke 4de donderdag van de maand van 14-16u. Ben je op het vlak van computer of Ipad een absolute beginner, dan ben je hier aan het juiste adres. Er wordt vertrokken van ieders kennis en hierop wordt er verder gebouwd.
Computercursus senioren Windows SNT Brugge.
Wie de cursus Windows Computergebruik voor Senioren 4 wilt volgen, heeft bij voorkeur reeds de cursus deel 1, deel 2 en deel 3 van Computergebruik voor Senioren gevolgd. Deze nieuwe cursus heeft als doel om de cursisten kennis te laten maken met de SmartPhone/tablet enkele lessen.
Computercursus.
COMPUTERCURSUS VOOR BEGINNERS. WORKSHOPS ICT, TABLET SMARTPHONE. VORMING OP MAAT. We starten vanaf nul. We leren hoe we een computer moeten opstarten en afsluiten, we leren hoe we ermee moeten werken en welke programmas er bestaan, we leren op het internet surfen en.
Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Waar vandaan: Helpcentrum Overige vragen Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? Overige vragen: Waar kan ik een computercursus of internetcursus vinden? Op volgende pagina kan u een volledige cursus vinden.: Liever op papier? We kunnen u de boeken Internet" na 50" en Computeren" na 50" ten zeerste aanraden.
Computer cursus Volg een thuisstudie computeren bij NTI.
Met een computercursus leer je bijvoorbeeld meer over het Office-pakket, maak je een eigen website of leer je na lange tijd eindelijk blind typen. Het is ook mogelijk een cursus computeren als spoedcursus te volgen. Je volgt de thuisstudie computeren dan in een verhoogd tempo, zodat je nog eerder in de praktijk kunt starten. Tijdens de computercursus staat jouw docent voor je klaar!

Contacteer ons