excel cursus         

Zoeken naar excel cursus

Cursus Excel nodig? Wordt een excel professional met IFBD.
Een hedendaagse budget is tegenwoordig doorspekt van marktconforme informatie. Zo tonen we u in de excel cursus hoe u met gemak uw budget opstelt, opvolgt en gebruikt als sturend management instrument. Want specifiek naar budgetteren biedt Excel een aantal handige hulpmiddelen.
Excel Cursus Online cursus Excel als thuisstudie NHA.
Excelleer in Excel. Bijvoorbeeld met datacrunching waarbij je grote hoeveelheden cijfermateriaal inzichtelijk maakt big data. Met de cursus Excel heb je het gelijknamige programma van Microsoft snel in de vingers. Microsoft Excel is veruit het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld.
Een opleiding Excel? Beginners vinden hun cursus bij Xylos!
Laat uw pc rekenen en volg onze opleiding Excel voor beginners. Heeft u nog nooit met Excel gewerkt? Of gebruikt u de software zonder ze écht te begrijpen? Dan heeft Xylos voor u de perfecte opleiding Excel. Beginners leren op één dag de basisprincipes van dit populaire Office programma.
Cursus Excel basis Microsoft ECT Professionele IT-cursussen vanaf 250.
Microsoft Excel is een elektronisch rekenblad: het verwerkt en manipuleert op een efficiënte manier cijfermateriaal. De cursus Excel basis gaat van eenvoudige berekeningen, die inkomsten en uitgaven vergelijken, tot volledige boekhoudtechnieken, kostprijsberekeningen en budgetbeheer. U leert in de opleiding Excel basis gegevenstabellen analyseren aan de hand van een grafiek, subtotalen of draaitabellen.
Excel Centrum Voor Avondonderwijs.
De opleiding Excel is momenteel enkel beschikbaar in thuisstudie. Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW werkt nog aan de ontwikkeling van deze groepslessen. Bezoek de cursuspagina op het Centrum Voor Afstandsonderwijs en lees alles over de cursus Excel of bekijk het overzicht van ingeplande groepslessen.
Opleiding zoeken SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Deze Office training is een mooi begin als je nooit deftig met deze software hebt leren werken en er nu toch nood aan hebt. Prijsberekening in excel voor bouw en houtsector. In deze cursus leer je een gestructureerde prijsberekening te maken, rekening houdend met kostprijs, marges, uurlonen, rendementenenz, We gebruiken de Excel toepassing LuNaCalculatie.
Cursus Excel Microsoft Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Cursus Excel Microsoft. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Cursus excel.
In de cursus Excel 1 leer je werken met het rekenprogramma Excel. Je leert in de cursus Excel 1 werken met cellen, formules en functies. Je leert ook tabellen sorteren en filteren. Dit alles wordt visueel duidelijker gemaakt door het zelf creëren van grafieken.
Opleiding Excel basis SYNTRA Limburg Uw opleiding, onze zaak.
Microsoft EXCEL behoort tot het Microsoft Office pakket waarin gebruiksvriendelijkheid troef is. Excel is het toonaangevende spreadsheetpakket onder Windows met vele mogelijkheden: rekentabellen, grafieken in alle mogelijke vormen en kleurenrapportering, cijferanalyse en programmering. Een must voor elke computergebruiker. Startdata zijn nog niet beschikbaar.
Excel Antwerpen.
In deze cursus worden complexere functies en mogelijkheden aanwezig in Excel, aan de hand van praktische voorbeelden, tips en oefeningen uitgelegd met als doel Excel efficiënter te gebruiken. Logische tests, tekstfuncties, wiskundige functies, datum en tijdfuncties, databasefuncties, zoek en verwijzingsfuncties, financiële functies, het komt allemaal aan bod.
Korte cursus Excel.
Voor wie is deze cursus? De korte updatecursus Excel is bestemd voor wie al vertrouwd is met het elementair gebruik van een rekenbladprogramma en zich wil bijscholen in professioneel en efficiënt basisgebruik van Excel. Wat leer je in deze cursus?

Contacteer ons