excel cursus         

Zoeken naar excel cursus

Een opleiding Excel? Beginners vinden hun cursus bij Xylos!
Laat uw pc rekenen en volg onze opleiding Excel voor beginners. Heeft u nog nooit met Excel gewerkt? Of gebruikt u de software zonder ze écht te begrijpen? Dan heeft Xylos voor u de perfecte opleiding Excel. Beginners leren op één dag de basisprincipes van dit populaire Office programma.
MS Excel Turbotraining: van basic naar advanced in een halve dag TBEXENB Wolters Kluwer.
Maar deze cursus in Excel helpt u wel op weg voor een comfortabele 80 %. En dat razendsnel, want u hebt wel wat beters te doen dan eindeloos Excel-oefeningen maken in groep. Uw cursus Excel: praktische demosessie. U bent een drukbezette professional.
Cursus Excel Online Excel cursus als thuisstudie NHA.
Excelleer in Excel. Bijvoorbeeld met datacrunching waarbij je grote hoeveelheden cijfermateriaal inzichtelijk maakt big data. Met de cursus Excel heb je het gelijknamige programma van Microsoft snel in de vingers. Microsoft Excel is veruit het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld.
Workshops Excel VDAB.
Tijdens deze workshop zal je versteld staan van de extra mogelijkheden die Excel je biedt. Voorkennis: je hebt basiskennis van Excel 2013. Heb je deze basiskennis niet, neem dan eerst onze online cursus MS Excel 2013 door. Duur: een halve dag.
Cursus Excel Excel leren gebruiken CVO Pro Aalst.
Het is niet weg te denken uit het leven van een boekhouder maar ook in het dagdagelijkse leven is het handig een tabel en grafiek te kunnen maken, dit alles leer je in onze cursus Excel. Schrijf je vandaag nog in en binnenkort ligt alles binnen handbereik.
Excel.
Leer stap voor stap werken met het elektronisch rekenblad Excel. In deze module maak en wijzig je eigenhandig basistabellen, pas je eenvoudige wiskundige formules en functies toe en leer je gegevens in eenvoudige grafieken om te zetten. In de cursus Excel 1 leer je o.a.
Excel: Cursus Downloadbaar lesmateriaal KlasCement.
Cursus Excel in xls formaat met telkens een nieuw onderdeel in een nieuw tabblad. Voor ieder werkblad is er een instructiefilmpje in Flash-formaat. Deze animaties kan je ook in je leeromgeving integreren. Deze cursus is geschikt voor iedereen die voor de eerste keer kennis wil maken met Excel 2003.
Excel Lessen Leren Werken met Excel Gratis Cursus.
Les 9 Excel Formules. Excel Lessen, leer werken met Excel. Ben je volledig nieuw in Excel en heb je totaal geen idee hoe het programma werkt? Gratis Cursus biedt gratis lessen hoe je efficiënt en effectief leert werken met Excel.
Cursus Excel nodig? Wordt een excel professional met IFBD.
Een hedendaagse budget is tegenwoordig doorspekt van marktconforme informatie. Zo tonen we u in de excel cursus hoe u met gemak uw budget opstelt, opvolgt en gebruikt als sturend management instrument. Want specifiek naar budgetteren biedt Excel een aantal handige hulpmiddelen.
Opleiding zoeken SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Til je Office-skills naar een hoger niveau door opleidingen te combineren en korting te scoren. Prijsberekening in excel voor bouw en houtsector. In deze cursus leer je een gestructureerde prijsberekening te maken, rekening houdend met kostprijs, marges, uurlonen, rendementenenz, We gebruiken de Excel toepassing LuNaCalculatie.
Korte cursus Excel.
Voor wie is deze cursus? De korte updatecursus Excel is bestemd voor wie al vertrouwd is met het elementair gebruik van een rekenbladprogramma en zich wil bijscholen in professioneel en efficiënt basisgebruik van Excel. Wat leer je in deze cursus?

Contacteer ons