excel cursus         

Zoeken naar excel cursus

Excel Cursus Online cursus Excel als thuisstudie NHA.
Je Excel kennis is na deze studie helemaal up-to-date. Beginner of gevorderd Excel gebruiker? Na het volgen van de cursus Excel heeft het programma geen geheimen meer voor je. Je gaat vol vertrouwen om met data en je kunt veel werkzaamheden efficiënter verrichten.
opleidingen Syntra West.
Mental coaching in sportbegeleiding. Financiële rapportering met Excel. Hoe kunt u op een efficiënte en overzichtelijke manier rapporteren en adviseren aan het management? Opleiding van 5 sessies. LEAN IT: Wat kan dit betekenen voor uw IT organisatie? Ondek het belang van de ultieme customer" User eXperience UX" als van de hoekstenen van LEAN IT.
MS Excel basis Syntra AB.
Over de cursus. Leer grondig werken met MS Excel. MS Excel is een bijzonder krachtig programma dat heel veel functies en mogelijkheden biedt. MS Excel is duidelijk meer dan zomaar een rekenblad. Om echt grondig met MS Excel te kunnen werken, moet je eerst alle basisfunctionaliteiten goed beheersen.
Online cursus Word, Excel en Powerpoint Outspot.
Dit is ondenkbaar zonder bovenstaande programmas. Wil jij je kennis van deze programma's' verder uitbreiden? Dan is deze cursus jouw online expert! De cursus Excel bestaat uit Rekenen" met Excel, Functies" en grafieken, Excel" als database" en Subtotalen, draaitabellen en macros.
Excel @ MS Office.
Wat wil jij leren? Leren Computers en Internet Applicaties MS Office Excel. Deze online cursus behandelt in tientallen lessen de belangrijkste functies van Excel, zoals cellen en formules, opmaak en grafieken, de werkbalken, stijlen, tabellen, voorwaardelijke opmaak en macro's. Cursus Excel voor beginners.
GLTT Cursus cijfers verwerken met ms excel.
Tijdens deze cursus MS Excel leer je basistabellen aanmaken, eenvoudige formules toepassen, de opmaak van een tabel aanpassen, het uitzicht van tabellen koppelen aan het feit of bepaalde voorwaarden al dan niet voldaan zijn en gegevens van een tabel omzetten naar een grafiek.
MS Excel Turbotraining: van basic naar advanced in een halve dag SD Worx.
MS Excel Turbotraining: van basic naar advanced in een halve dag. MS Excel Turbotraining: van basic naar advanced in een halve dag. Turbo-cursus in Excel 2013: leer pijlsnel wat ú wilt weten. Cursus Excel 2013: advanced in een halve dag.
Workshops Excel VDAB.
Tijdens deze workshop zal je versteld staan van de extra mogelijkheden die Excel je biedt. Voorkennis: je hebt basiskennis van Excel 2013. Heb je deze basiskennis niet, neem dan eerst onze online cursus MS Excel 2013 door. Duur: een halve dag.
Cursus Excel Excel leren gebruiken CVO Pro Aalst.
Tabellen maken met overzichten van cijfermateriaal en het grafisch voorstellen ervan. Het is niet weg te denken uit het leven van een boekhouder maar ook in het dagdagelijkse leven is het handig een tabel en grafiek te kunnen maken, dit alles leer je in onze cursus Excel.
Cursus Excel basis Microsoft ECT Professionele IT-cursussen vanaf 250.
Microsoft Excel is een elektronisch rekenblad: het verwerkt en manipuleert op een efficiënte manier cijfermateriaal. De cursus Excel basis gaat van eenvoudige berekeningen, die inkomsten en uitgaven vergelijken, tot volledige boekhoudtechnieken, kostprijsberekeningen en budgetbeheer. U leert in de opleiding Excel basis gegevenstabellen analyseren aan de hand van een grafiek, subtotalen of draaitabellen.
Opleiding zoeken SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Deze Office training is een mooi begin als je nooit deftig met deze software hebt leren werken en er nu toch nood aan hebt. Prijsberekening in excel voor bouw en houtsector. In deze cursus leer je een gestructureerde prijsberekening te maken, rekening houdend met kostprijs, marges, uurlonen, rendementenenz, We gebruiken de Excel toepassing LuNaCalculatie.

Contacteer ons