cursus ehbo         

Resultaten voor cursus ehbo

cursus Eerste hulp Leuven.
Onze lessen gaan door op de Tervuursesteenweg 23 te Heverlee vlot bereikbaar met auto en bus. By Yvo Du Laing cursus Eerste hulp, EHBO lessen, EHBO, EHBO cursus, Leuven, Eerste hulp opleiding, Reanimatie, Eerste hulp bij ongevallen 0 Reacties Read more.
Gratis EHBO-cursussen Rode Kruis gezondheid.be.
In de cursus 3 minuten voor een leven leer je de eenvoudige handelingen van mond-op-mondbeademing en hartmassage tot in de puntjes beheersen. Er is een cursus reanimatie bij volwassenen en een cursus reanimatie bij baby's' en kinderen. Deze cursus duurt 3 uren.
Mensura EHBO-basiscursus.
Basisopleiding hulpverlener EHBO. Basisopleiding hulpverlener EHBO. Als werkgever van 20 medewerkers of meer moet u over opgeleide EHBO-hulpverleners beschikken om bij een arbeidsongeval of gezondheidsproblemen in het bedrijf de eerste zorgen te verstrekken. Mensura is erkend om deze EHBO-basiscursus te organiseren. Duur: 2 dagen. Samen met uw interne preventiedienst biedt Mensura ondersteuning om beroepsziekten en arbeidsongevallen op de werkvloer te voorkomen. Maar een ongeluk of gezondheidsprobleem volledig uitsluiten is onmogelijk. In zon geval is het cruciaal dat goed opgeleide hulpverleners met geschikt EHBO-materiaal de eerste zorgen kunnen verstrekken, eventueel in afwachting van hulpverlening door derden. Volgens de wetgeving en eventueel conform bijkomende eisen gesteld door kwaliteitssystemen moet uw bedrijf voldoende opgeleide hulpverleners tellen.: in industriële bedrijven 1 per 20 medewerkers., in niet-industriële bedrijven 1 per 50 medewerkers. De hulpverleners moeten beschikken over een brevet van een erkend opleidingscentrum. Mensura is door de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg erkend om de basisopleiding tot hulpverlener te organiseren. Naast een theoretisch gedeelte besteedt deze cursus ruim aandacht aan praktijkoefeningen.
Basisopleiding hulpverlener EHBO Syntra AB.
Over de cursus. Door een EHBO cursus te volgen, kan je levens redden. Eigenlijk zou iedereen dus zon basiscursus hulpverlening moeten volgen. Na het volgen van de basisopleiding hulpverlener EHBO weet je hoe je snel en correct moet handelen in levensbedreigende situaties.
Preventie en EHBO SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Meerdere dagen per week. EHBO: Jaarlijkse bijscholing hulpverlener. De basisopleiding EHBO gevolgd? Als hulpverlener ben je verplicht om jaarlijks 4 uur bijscholing te volgen om je brevet te verlengen. Nieuwe inzichten brengen je kennis up-to-date en tegelijk oefen je een aantal technieken opnieuw in.
DHCC Delta Healthcare Consulting EHBO cursus in jouw buurt DHCC.
Op zoek naar een EHBO cursus of opleiding levensreddend handelen? Delta Healthcare Consulting is gespecialiseerd in het geven van EHBO cursussen voor diverse doelgroepen. Al onze opleidingen worden gegeven door docenten die expert zijn in hun vakgebied én ervaring hebben in de sector van de gezondheidszorg.
EHBO Leuven.
LEUVEN Nog paar plaatsen vrij in onze laatste EHBO cursus van dit academiejaar start op za 2 juni. Cursus EHBO vervolg start op 19/04/2018. Cursus EHBO basis start op zaterdag 02/06/2018. 1733 nationale nummer van de huisartsenwachtdienst. EHBO basiscursus voorjaar 2018 op zaterdag.
Rode Kruis-Vlaanderen helpt helpen Opleidingen eerste hulp.
Daarom organiseren we overal in Vlaanderen opleidingen in eerste hulp EHBO. Onze lesgevers zijn goed opgeleid en beschikken over uitstekend didactisch lesmateriaal. We maken de oefeningen zo realistisch mogelijk en praktijkbeleving staat centraal. Dat maakt ons dé expert op vlak van eerste hulp in Vlaanderen.
Rode Kruis-Vlaanderen helpt helpen Basiscursus eerste hulp.
Wat leer je? Deze cursus is een basisopleiding. Je leert hoe je moet reageren in een noodsituatie en hoe je gepast eerste hulp kan verlenen. Ook de verzorging van vaak voorkomende aandoeningen komt aan bod. Als je slaagt voor het examen, krijg je een brevet.

Contacteer ons