foto cursus         

Meer resultaten voor foto cursus

Digitale fotografie: info per module Mortsel.
Je kan de cursus Digitale fotografie 3 volgen op: dinsdagnamiddag semester 2, wekelijks. INFOFICHE DIGITALE FOTOGRAFIE 3. Je kan de cursus Digitale fotografie 4 Creatief volgen op: dinsdagavond jaarcursus, loopt over semester 1 en 2, tweewekelijks. INFOFICHE DIGITALE FOTOGRAFIE 4 CREATIEF. Foto 1 Sanne Weckx, leerkracht Digitale fotografie.
Fotografie, Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Wemmel, De Zandloper. Cursus of workshop. Van 15 maart 2018 tot 26 april 2018. Basiscursus digitale fotografie. Cursus of workshop. Van 16 maart 2018 tot 27 april 2018. Basiscursus Digitale Fotografie 5 lessen LDC De Knoop. Ledeberg Gent, LDC DE KNOOP. Cursus of workshop.
Cursus Fotografie Mechelen Antwerpen Vilvoorde Hasselt Limburg.
Het aanbod van openphoto houdt rekening met het individuele aspect van fotografie. In de cursus Photoshop, cursus Lightroom en cursus Aperture leer je je beelden echt te bewerken zonder dat er sprake is van gefoefel. In de cursussen beeldbewerking zal je steeds niet-destructieve technieken aanleren die je foto echt verdient.
Beginners / Introduction BRUSSEL THE PHOTO ACADEMY.
Deze cursus is ook bedoeld voor amateurs met enige ervaring, die de automatische modus achter zich willen laten en willen leren hoe ze hun camera op een meer creatieve manier kunnen gebruiken. 3u30 / 80. Info en Datums. Workshop No2: diafragma en scherptediepte Inleiding fotografie. Scherptediepte is een van de belangrijkste aspecten van fotografie. Het definieert een zone van scherpte die zich voor en achter het onderwerp bevindt. Buiten de grenzen van deze zone, is de foto in meer of mindere mate flou, oftewel wazig.
Cursus Fotografie in Hasselt Fotografie Academie.
De cursus zal ingaan op de verschillen en een hoofdstuk wijden aan studio-fotografie met aandacht voor o.a. studio-toebehoren, gebruik van de flits, belichtingsmeters, lichtmeettechnieken en lichtmeting in de praktijk. Een digitale foto is tegenwoordig vrijwel nooit af zonder digitale nabewerking als finishing touch of voor het creƫren van een speciaal effect.
Digitale fotografie.
Toeval bestaat steeds minder. We sturen de foto. Geslaagd zijn voor digitale fotografie 2 of een gelijkaardige kennis kunnen bewijzen. Een digitale spiegelreflexcamera is vereist. De aankoop van het programma Lightroom wordt tijdens deze module besproken, maar is NIET verplicht. De cursus omvat ook een paar fototochten en diverse foto-opdrachten waarvoor een goede fysieke geschiktheid vereist is.
Digitale fotografie Crescendo CVO.
Wil je de wonderlijke wereld vanuit een fotografische hoek leren bekijken en herontdekken? Dan is de cursus Digitale" fotografie" echt iets voor jou. In deze cursus ontdek je, via praktische oefeningen en theoretische toelichtingen, de talrijke mogelijkheden en eventuele beperkingen van de digitale fotografie en je toestel.
Cursus Basis Digitale Fotografie Centrum Voor Avondonderwijs.
Cursus Basis Digitale Fotografie. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Fotografie cursus gratis fotocursus en tips digitale fotografie.
Samen met alle bovenstaande foto tips en de fotografie cursus moet het gaan lukken. Online cursus natuurfotografie. Natuurfotografie is een vak apart binnen fotografie, maar wel een vak wat iedereen kan leren. Daarvoor is deze cursus natuurfotografie, geschreven door een professionele natuurfotograaf.

Contacteer ons