cursus economie online         

Resultaten voor cursus economie online

Gratis cursussen Afstandsonderwijs Universiteit Antwerpen.
Wie de smaak te pakken heeft gekregen, kan verder studeren bij de Open Universiteit of een andere instelling. open online cursussen. Afhankelijk van uw interesse kunt u dit zelfstudiemateriaal bekijken, doorlezen of systematisch bestuderen. De website van de UAntwerpen maakt gebruik van cookies.
Economie Online Zoeken Leermiddelen KlasCement.
Aankondiging App of software Artikel Informatie Bespreking 1 Audio Beeld Downloadbaar lesmateriaal Klasactiviteit 1 Lesvoorbereiding 2 Overhoring Examen 1 Syllabus Cursus 1 Fysiek materiaal Nascholing of activiteit Interactieve oefening Video Website Educatieve site 2 Bedrijfssite 1. BUSINESS class ik word ondernemer 1 Economie Online 1.
Cursus Algemene economie LOI.
Er gelden geen specifieke eisen voor toelating tot de cursus Algemene economie. Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een fulltime baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, kan de cursus sneller worden afgerond. Studieduur: 4 maanden. Hoeveel tijd kost mijn studie. Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week aan de opleiding besteedt. Als gemiddelde kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van de beschikbare tijd en je ervaring kan dit meer of minder zijn. Is het druk op het werk of in je priv├ęsituatie, of heb je tijdelijk juist meer tijd te besteden? De studie past zich aan jou aan. Langer over de opleiding doen? Wil of kun je de opleiding niet afronden binnen de aanbevolen studieduur? Bij alle LOI-opleidingen mag je langer over de opleiding doen, tot maximaal tweemaal de vermelde studieduur met een minimum van 12 maanden. Je behoudt recht op persoonlijke begeleiding door deskundige docenten en toegang tot alle online studiefaciliteiten.
Cursus Economie Economie leren als thuisstudie NHA.
Deze cursus Economie met zijn brede spectrum over het vak Economie biedt jou een schat aan kennis. Populair als bijscholing of voor de persoonlijke ontwikkeling. Je doet basiskennis op over de economie van ons land, de wereldeconomie en de maatschappij waar we deel van uitmaken.
Top Online Cursussen in Economie 2018.
Lees meer Lees meer in Nederlands. Natuurlijk In De Politiek Van De Economie En De Economie Van Politici. Online Deeltijd 3 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online. In deze drie-weekse cursus, zal Sir Vince Cable en een team van vooraanstaande economen van de Universiteit van Nottingham de banden tussen de politiek en de economie te verklaren.
Thuisstudie.nl Opleiding Economie.
De thuisstudies zijn vooral een aantrekkelijke optie wanneer je je kennis wilt uitbreiden over bepaalde aspecten van de economie zoals Bedrijfseconomie of Commerci├źle Economie. Ook als je in het verleden een opleiding op dit gebied hebt afgerond kan een cursus of vervolgopleiding nog steeds van waarde zijn. De wereld verandert continu en dus ook de economie. Daarom is het belangrijk om bij te blijven. Thuisstudies: flexibel en voordelig. De opleiders op deze website maken verder studeren voor iedereen mogelijk. Naast je werk en gezin. Waar en wanneer het jou uitkomt. Met digitale leeromgevingen wordt optimaal gebruik gemaakt van internet. Evengoed is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. En steeds vaker wordt thuisstudie gecombineerd met klassikaal onderwijs. De voordelen van een thuisstudie.: Start wanneer het jou uitkomt. Studeren naast je werk en andere bezigheden. Persoonlijke begeleiding online en in de klas.

Contacteer ons