cursus economie online         

Meer resultaten voor cursus economie online

Cursus Economie Economie leren als thuisstudie NHA.
Deze cursus met zijn brede spectrum over het vak Economie biedt jou een schat aan kennis. Populair als bijscholing of voor de persoonlijke ontwikkeling. Je doet basiskennis op over de economie van ons land, de wereldeconomie en de maatschappij waar we deel van uitmaken.
Gratis cursussen Afstandsonderwijs Universiteit Antwerpen.
Wie de smaak te pakken heeft gekregen, kan verder studeren bij de Open Universiteit of een andere instelling. open online cursussen. Afhankelijk van uw interesse kunt u dit zelfstudiemateriaal bekijken, doorlezen of systematisch bestuderen. De website van de UAntwerpen maakt gebruik van cookies.
Vakantiecursussen Faculteit Economie en Bedrijfskunde Universiteit Gent.
Schrijf je vanaf 1 juli 2018 online in. De cursus is kosteloos voor studenten die op de rol van de Universiteit Gent ingeschreven zijn als student van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Gedurende het volgen van de cursus moet men in het bezit zijn van de studentenkaart UGent en deze op vraag kunnen voorleggen.
Cursus Algemene economie LOI.
Er gelden geen specifieke eisen voor toelating tot de cursus Algemene economie. Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een fulltime baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, kan de cursus sneller worden afgerond. Studieduur: 4 maanden. Hoeveel tijd kost mijn studie. Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week aan de opleiding besteedt. Als gemiddelde kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van de beschikbare tijd en je ervaring kan dit meer of minder zijn. Is het druk op het werk of in je privésituatie, of heb je tijdelijk juist meer tijd te besteden? De studie past zich aan jou aan. Langer over de opleiding doen? Wil of kun je de opleiding niet afronden binnen de aanbevolen studieduur? Bij alle LOI-opleidingen mag je langer over de opleiding doen, tot maximaal tweemaal de vermelde studieduur met een minimum van 12 maanden. Je behoudt recht op persoonlijke begeleiding door deskundige docenten en toegang tot alle online studiefaciliteiten.
4000 digitaallessen.
Neem stukjes theorie, oefeningen, illustraties of audio over. Je kunt er ook een nieuwe cursus mee samenstellen. In september 2011 werden 25 cursussen ter voorbereiding op de Examencommissie toegevoegd. Deze cursussen zijn ook bruikbaar in secundair onderwijs. Je vindt ze op KlasCement.
Top Online Cursussen in Economie 2018.
Deze gratis online cursus, geschreven en gepresenteerd door prof Pasquale Scaramozzino, directeur, CEFIMS en Hong Bo, senior lezer in de financiële economie, school van financiën en management, kijkt op het breedste niveau naar risicomanagement en geeft u de mogelijkheid om de cruciale rol die het risico in de wereldeconomie speelt, zowel wat betreft de mogelijkheden als de potentiële gevaren ervan.
Cursus Basis Economie Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Vacature: Onderwijsassistent / Online Studiecoach. Centrum Voor Afstandsonderwijs TV. Centrum Voor Afstandsonderwijs Instagram. Schrijf je in. Cursus Basis Economie. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over.

Contacteer ons