cursus spaans zelfstudie         

Resultaten voor cursus spaans zelfstudie

Cursus Spaans voor beginners De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
Om je spreek en luistervaardigheid op topniveau te krijgen, maken we bij deze taalcursus gebruik van gemakkelijk te volgen audio-oefeningen. Deze oefeningen maken deel uit van de cursus en zijn GRATIS als MP3-bestand te downloaden via onze digitale leeromgeving ook als je een cursus op papier bestelt of kiest voor een zelfstudie.
Cursus Spaans als thuisstudie? Spaans leren online NHA.
Met de cursus Spaans kun je al na enkele lessen een biertje bestellen: Una" cerveza por favor. Cursus Spaans voor gevorderden. Je hebt de cursus Levend Spaans voor beginners afgerond of je basiskennis Spaans is reeds op een redelijk niveau en je wilt meer weten?
Gratis cursus Spaans online online cursus Spaans voor beginners.
In deze online cursus Spaans kan je op twee verschillende manieren Spaans leren. Je kan deze cursus Spaans volgens de opgelegde structuur volgen of je kan de lessen over de thema's' kiezen die je het meest interesseren. Online cursus Spaans Les voor les.
Zelfstudie Spaans? Cursussen Spaans op CD-ROM, DVD of USB.
Spaans voor Beginners 27 Complete taalcursus 3 Spaans voor Gevorderden 9 Cursus zakelijk Spaans 3 Spaans voor Kinderen 5 Vertaalcomputer Spaans 10 Leerboeken Woordenboeken 18 Alle artikelen voor Spaans" leren" 53. 6 artikelen voor Zelfstudie" Spaans." Spaans leren Ultimate Spaans voor Beginners tot Gevorderden.
Opleidingen en cursussen als thuisstudie of zelfstudie NHA.
Vul hieronder jouw gegevens in en wij zetten jouw persoonlijke omgeving voor je klaar. Neem alvast een kijkje in de cursus en de digitale leeromgeving: Plaza. Vul hieronder jouw gegevens in en wij zetten jouw persoonlijke omgeving voor je klaar.
Assimil cursus: Frans, Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Zweeds, Turks en andere talen leren.
Leer Turks, Zweeds, Pools, Russisch, Portugees, Hongaars, Nederlands, Italiaans, Duits, Spaans, Engels, of Frans, met de zelfstudie taalcursussen van ASSIMIL. Er is ook een cursus Chinees, Japans, en Arabisch van Assimil. De Assimil taalcursussen bevatten een boek en 4 cd's.
SPAANS LEREN Zelfstudie Spaans.
Het NTI heeft een cursus Spaans voor beginners en een cursus Spaans voor gevorderden. Meer info: www.nti.nl. Cursus Spaans LOI. De LOI kennen vele cursussen Spaans voor zelfstudie, waaronder Spaans voor beginners, Spaans voor gevorderden, Spaans voor meergevorderden, Zelfstudie Spaans, Vertalen in de praktijk, Juridisch vertalen Spaans, Literair vertalen Spaans.
Spaans voor zelfstudie Standaard Boekhandel.
Spaans voor zelfstudie. 3.0 gebaseerd op 7 ratings. Met zachte kaft. 249 mm x 190 mm x 23 mm. Leverbaar op 1 week of meer. In winkelmandje In verlanglijstje. Dit artikel straks al afhalen? Nu reserveren, straks afhalen. Met deze cursus maak je je snel en efficiƫnt de grondbeginselen van het Spaans eigen.

Contacteer ons