online lessen         

Meer resultaten voor online lessen

Online Fotografiecursus Clickit Multimedialessen.
Haal eindelijk het uiterste uit je dure camera. Beeld uit de sluitertijd video. Eindelijk een online cursus waar er niet rond de pot wordt gedraaid. En leuk gebracht! Op de hoogte blijven? Als eerste op de hoogte blijven van onze nieuwe kampen?
Gratis typeles proberen.
Systeemeisen Check nu of jouw computer voldoet aan de systeemeisen om de online dactylo typecursus te doen. Dat duurt slechts enkele seconden. ik heb net met mijn vriendinnetje de les voor mij en de proefles voor haar en we vinden het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk.
Online studiehulp voor secundair onderwijs Wezooz Academy.
Haal het beste uit jezelf met jouw persoonlijke online studiehulp. Les gemist of niet begrepen? Geen zorgen, je vindt t allemaal terug op WeZooz Academy. Ook de moeilijkste lessen worden je op een gemakkelijke manier uitgelegd. Onze gediplomeerde leerkrachten geven je alle info tips tricks om op elke toets hoog te kunnen scoren.
Gratis Online Typelessen, leren typen, type cursus, type training, verbeter uw typevaardigheid, verbeter uw typesnelheid, leer met 10 vingers typen.
Oriëntatietest Frans.
Wij raden u aan klassikale lessen te volgen in een CVO. Nadien, of voor bijkomende oefeningen, kunt u zich inschrijven voor onze webcursus Algemene Taalkennis Frans. Design door Kevin Celis in opdracht van VDAB. U bezit reeds een basiskennis Frans.
Online Lessen.
Ben Je Op Zoek Naar De Beste Online Lessen? Lessen zijn zowel mogelijk bij gitaarschool Gitaar Training Studio op verschillende locaties in België groeps en privéles als via thuisstudie. Hieronder vind je de uitleg ivm. online lessen via thuisstudie voor zowel beginners als gevorderden.
Cursus Portugees als thuisstudie? Portugees leren online NHA.
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt. Inclusief mediaplayer digitale geluidsbestanden De lessen zijn voorzien van luister en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Jouw persoonlijke docent kan je daarbij helpen. De geluidsbestanden luisteroefeningen vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA studentenplaza.
Live Online Buikdanslessen met Queenie.
Wil je graag les volgen bij Queenie? Queenie biedt online lessen en videos aan om bij je thuis buikdansles te volgen gemakkelijker kan het niet! Elke sessie bevat een opwarming, oefeningen, een techniek close-up, combinaties en een korte cooldown. Queenie behandelt telkens andere bewegingen en onderwerpen waar je verder mee aan de slag kan, zodat je buikdanskennis en vaardigheden heel snel uitbreiden.
Gratis Cursus Online Leren op Eigen Tempo.
Wij helpen je graag verder. Heb je hulp nodig bij één van onze online lessen? Neem contact met ons op en wij helpen je zo goed mogelijk! Gratis Cursus is in alle gevallen volledig kosteloos. Schrijf je vandaag nog in!
Informaticalessen Gratis online cursus informatica. Informaticalessen Gratis online cursus informatica.
Deze gratis online cursus informatica is ideaal voor tijdens de lessen informatica of ICT op school. Aan de hand van duidelijke theorie, aangename oefeningen, visuele presentaties en verduidelijkende videos beheersen de leerlingen binnen de kortste tijd elk informatica-onderwerp! Nu met instructievideo's!
Online afstandsonderwijs D-Teach.
Het concept van D-teach is heel goed, perfect voor online lessen vanuit het buitenland. Wij en zeker ook de kinderen waren heel tevreden met de juffen en Simon en Noor waren telkens heel enthousiast om na een vermoeiende schooldag nog eens extra les te volgen.

Contacteer ons