fotografie lessen         

Resultaten voor fotografie lessen

Fotografie cursus gratis fotocursus en tips digitale fotografie.
In deze online cursus digitale fotografie vind je enkele tips die je kunnen helpen om mooie plaatjes te maken van dat ene fantastische moment of die prachtige vakantie plek. Elk hoofdstuk van deze fotocursus bevat tips van professionele fotografen, die telkens een ander aspect van digitale fotografie belichten.
Cursus Digitale Fotografie Schoonheidsschool.
De opleiding fotografie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma fotograaf binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 6 lessen van 3 uren.
Fotografie Academie Kwalitatieve fotografie cursussen opleidingen.
Onze docenten en organisatie zijn tijdens en ook na de lessen te raadplegen met je vragen. 4 Gratis examen en herkansingen. Op einde van elke vakopleiding is er een examen voorzien. Alle examens die plaats vinden binnen de Fotografie Academie zijn volledig kosteloos!
Fotografie, Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Van 7 oktober 2017 tot 14 oktober 2017. Portretfotografie bij aanwezig licht. Kortrijk, Vormingplus Midden en Zuid-West-Vlaanderen. Cursus of workshop. Van 3 oktober 2017 tot 17 oktober 2017. Digitale fotografie: het onderwerp sterk in beeld brengen Geannuleerd. Scheldewindeke, Bibliotheek Oosterzele.
Groepslessen basis digitale fotografie.
De opleiding digitale fotografie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma fotograaf binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 6 lessen van 3 uren.
Cursussen en opleidingen Fotografie CVO De Verdieping.
Verdiep je in de fotogeschiedenis en leer meer over de pioniers van de fotografie en de hedendaagse fotografie. Om wegwijs te geraken in het traject fotografie lees je best even de algemene informatie door. Lees ook de antwoorden op veelgestelde vragen.
Fotografie, Cursus of workshop, Provincie Antwerpen UiT in Vlaanderen.
Ranst, KWB lokaal. Cursus of workshop. Van 4 oktober 2017 tot 22 november 2017. Fotografie: Cursus Portretfotografie in 7 lessen. Merksem, Kasteel Bouckenborgh. Cursus of workshop. Van 4 oktober 2017 tot 22 november 2017. Fotografie: Cursus Portretfotografie in 7 lessen VOLZET wachtlijst.
Digitale fotografie Crescendo CVO.
Wil je de wonderlijke wereld vanuit een fotografische hoek leren bekijken en herontdekken? Dan is de cursus Digitale" fotografie" echt iets voor jou. In deze cursus ontdek je, via praktische oefeningen en theoretische toelichtingen, de talrijke mogelijkheden en eventuele beperkingen van de digitale fotografie en je toestel.
Cursus Basis Digitale Fotografie Centrum Voor Avondonderwijs.
Je leert tijdens de lessen bovendien veel bij van de interactie met je medestudenten door elkaars fotos te bespreken. Wist je dat deze Basiscursus Digitale Fotografie ook deel uitmaakt van de Modulaire Allroundopleiding Fotografie? Tijdens deze professionele opleiding leer je naast Basis Fotografie in vijf specialisatiemodules de verdere kneepjes van het vak!
Fotograaf Syntra AB.
Hoe je de Adobe software aankoopt, vertellen we je de eerste les. Omwille van organisatorische redenen vallen een aantal lessen niet op de vaste lesdag per week 13 tal sessies in totaal. Meestal zijn dit de lessen beeldbewerking of de oefeningen in de studio. 1ste jaar Fotografie.

Contacteer ons